vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOPUL ZILEI : 1 noiembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Poti influenta pozitiv evenimentele zilei de azi, daca vei fi rational si constient de diferentele dintre fantezie si realitate. Ancoreaza-te in prezent.

Taur
O persoana apropiata te va dezamagi astazi, dar daca stai sa te gandesti, a fost dorinta ta de a ajunge la un final, dar nu e unul fericit, din pacate.

Gemeni
Este foarte greu sa mentii echilibrul intre viata profesionala, cu atatea probleme la serviciu, si voia ta buna, care poate fi inteleasa gresit de sefi.

Rac
Chiar daca te iei foarte in serios, sarcinile pe care le ai in grija te coplesesc. Nu te sfii sa ceri ajutorul si sa fii vulnerabil, pentru ca asta nu-ti va afecta reputatia.

Leu
Programul din aceasta saptamana se va aglomera subit si nu vei mai putea petrece timp cu familia. Anunta-i din timp, pentru a nu avea discutii mai tarziu.

Fecioara
Logica iti va fi pusa la incercare de catre cine nu te astepti. Bazeaza-te in continuare pe intuitie, ai incredere in tine si fii atent la toate detaliile.

Balanta
Acum ca toate lucrurile s-au asezat in viata ta, este timpul sa te ocupi si te visurile mai vechi, date uitarii, dar care au revenit in atentia ta.

Scorpion
Eviti discutiile tensionate despre politica sau despre bani si preferi sa muncesti in liniste. Asta nu inseamna ca nu esti interesat, dar nu ai chef de asta azi.

Sagetator
Esti prins intre asteptarile oamenilor, ale prietenilor mai exact, si nevoile personale. Acest lucru iti distrage atentia si te concentrezi cu greu.

Capricorn
Viitorul arata din ce in ce mai bine si mai promitator, gratie ambitiei si perseverentei cu care muncesti in fiecare zi.

Varsator
Esti constient de dorintele imposibil de realizat si realitatea care te inconjoara, dar continui sa copilaresti si sa visezi cu ochii deschisi.

Pesti
Din pacate, este posibil sa nu vezi lumea inconjuratore intr-o lumina clara, pentru ca esti afectat de experientele neplacute din trecut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img