vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOPUL ZILEI:11 noiembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Iti este usor sa identifici sursa conflictelor interioare si iti indrepti atentia catre cautarea unor solutii rapide, dar eficiente.

Taur
Comportamentul tau rezervat si linistit nu trezeste nicio banuiala in mintea persoanei careia vrei sa ii faci o surpriza. Tine-o asa pana al capat.

Gemeni
Stapanirea de sine, stabilitatea si taria ta vor face diferenta dintre succes si esec, iar la scoala sau la serviciu vei primi laude si vei fi recompensat.

Rac
Treci printr-o perioada dificila si esti irascibil pentru ca simti ca lupti cu morile de vant si pentru ca cei din  jur incep sa iti ceara pareri si opinii despre orice.

Leu
Esti putin ingrijorat de situatia financiara a unui prieten apropiat si ai vrea sa-l ajuti cu tot ce poti, dar de la un punct incolo, este problema lui.

Fecioara
Stii si tu ca incepi sa pierzi timpul si mai mult de atat, energia. Iesi la cina in oras, la petreceri si evenimente, dar nu esti cu totul prezent acolo.

Balanta
Imagineaza-ti pentru o ora cum ar fi sa poti face ce-ti doresti, fara sa fii constrans de nimeni si de nimic. Asta te va ajuta sa iti usurezi viata foarte mult.

Scorpion
Meriti sa ai parte de mai multa distractie si sa traiesti experiente placute, noi, minunate, iar sfarsitul de saptamana tocmai incepe. Profita de el.

Sagetator
Colegii de serviciu vor incerca sa termine munca mai repede si sa plece mai devreme, dar tu nu ai nicio sansa, ba chiar vei sta si peste program.

Capricorn
Dupa ce toata saptamana ti-au fost testate limitele rabdarii, o confruntare cu seful sau cu partenerul de viata este inevitabila.

Varsator
Nu mai visa cu ochii deschisi la activitatile recreatoare din weekend pentru ca va trebui sa rezolvi probleme ce nu suporta amanare.

Pesti
O persoana pe care o apreciezi foarte mult iti va cere sa ii satisfaci anumite nevoi si te va pune pe drumuri. Oricat de mult tii la ea, te vei enerva putin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img