vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscopul zilei – 28 aprilie 2018! Varsatorii au parte de momente dificile, iar Berbecii sunt nemultumiti de prieteni

Distribuie:

Publicat:

Taurii vor impresiona pe toti cei din jur cu amabilitatea si energia de care dau dovada in relatiile sociale. Se apropie o petrecere pentru Gemeni sau o intalnire cu mai multi prieteni, asa ca toata ziua vor fi cu umorul la purtator!

Racii sun sensibili din fire si vor fi impresionati de povestea unei persoane mai in varsta. Ar fi bine sa-si controleze emotiile si sa nu uite sa se bucure de micile bucurii, cum ar fi faptul ca e weekend?!

Leii ar putea pleca intr-o vacanta. Asa ca ar face bine sa zambeasca mai mult si sa lase toate grijile deoparte si sa faca multe poze!

Astazi Fecioarele vor sa para acele persoane dure, independente energetic si focusate doar pe cariera. Ei bine, in realitate, ele au mare nevoie de afectiune. Balantele comunica extraordinar de bine cu persoanele din jur si sunt pe cale sa realizeze un lucru foarte important in scurt timp.

Planeta iubirii are ochi pentru Scorpioni astazi. Sunt romantici, visatori si fac planuri de viitor cu persoana iubita.

Urmeaza ca Sagetatorii sa gateasca ceva sau sa fie gazda unui eveniment. Sunt foarte emotionati pentu ca posibil sa intalneasca persoane pe care nu le-au mai vazut de mult timp. De obicei, Capricornii nu accepta cu usurinta activitatile noi, dar ceva inedit le atrage atentia. Asa ca astazi este posibil sa fie mai spontani ca niciodata si sa faca ceva iesit din comun.

Varsatorilor li s-ar putea strica un obiect din casa, bineinteles exact atunci cand au cea mai mare nevoie de el. Nu este nicio tragedie, dar ei ar putea sa se comporte ca si cum ar fi. Nativii Pesti se vor detasa de stresul cotidian si in sfarsit isi vor acorda mai mult timp. Relaxarea va fi cuvantul zilei pentru ei! Prietenia este o arta, insa nu toti o stapanesc. Ar fi bine ca Berbecii sa aiba rabdare cu prietenii care au prostul obicei de a se gandi doar la ei. Cu calm se rezolva totul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img