joi, 18 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de 10 august

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Obligatiile de la serviciu te impiedica sa rezolvi anumite probleme de acasa. Situatia este suparatoare, dar nu sta in puterea ta sa o schimbi.

Taur
Este posibil sa primesti vesti proaste, care te vor afecta considerabil. Incearca sa nu reactionezi nervos. Nu impusca mesagerul!

Gemeni
Ai grija la cheltuieli. Nu te baza foarte tare pe o suma de bani despre care stii ca trebuie sa intre. Nimic nu e sigur in plan financiar.

Rac
Nu este o zi potrivita sa participi la reuniuni sociale. Sunt sanse sa cazi la mijloc intr-un conflict care nu te priveste si care te va afecta.

Leu
Ai mult de munca, dar te si stresezi fara motiv. Stabileste-ti un ritm si tine-te de el. Vei reusi sa razbesti in cele din urma. Nu e asa de complicat.

Fecioara
Poate izbucni un conflict intr-un cerc de apropiati. Spiritele sunt incinse si n-ar fi bine sa te implici azi. Discuta cu ceilalti in alta zi.

Balanta
Realitatea este ceea ce este, nu ceea ce vrei tu sa fie. Trebuie sa intelegi acest lucru inainte ca problemele pe care le ai sa se clarifice.

Scorpion
Esti foarte creativ si iti descoperi talente noi. Nu trebuie sa lasi aceasta oportunitate sa treaca pe langa tine. Nu te teme sa o explorezi.

Sagetator
Sunt sanse bune sa te afli intr-o grava eroare legata de ce e in jurul tau. Nu lua nimic de bun azi, verifica totul de doua ori.

Capricorn
Fii mai grijuliu la felul in care comunici. Ceea ce simti si ceea ce exprimi nu sunt deseori acelasi lucru. Arata mai multa empatie.

Varsator
O zi in care este recomandat sa ai un ritm mai domol. Chiar daca trebuie sa amani unele lucruri pe alta zi, merita. Nu e cazul sa ai batai de cap.

Pesti
Esti foarte energic si dornic de a impartasi ceea ce te face fericit cu cei din jur. Insa anturajul tau e plin de oameni morocanosi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img