joi, 18 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de 12 august. Vezi ce spun astrele

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Faceti o analiza atenta a problemelor curente. Nu trebuie sa dati dovada de initiativa, sa incepeti proiecte noi, sa va agitati si sa fiti activi acolo unde prezenta dumneavoastra nu este necesara. Nemultumirea interioara va poate determina sa renuntati la relatii si planuri lipsite de perspectiva. Va doriti sa faceti ceva care sa va aduca succes si recunostinta.

Taur
Fiti vigilenti la locul de munca. Un entuziasm exagerat ar putea fi interpretat gresit de cei din jur, care se vor grabi sa va paseze tot felul de treburi. De asemenea, nu trebuie sa participati la actiuni colective, sa imprumutati sau sa dati bani. Urmatoarele zile va pot pune in pericol linistea si bunastarea. Fiti gata sa acceptati orice oferta care va pune la adapost. Incercati sa finalizati cu succes ceea ce aveti in lucru. Sanatatea reclama o atentie sporita.

Gemeni
In viata dumneavoastra se anunta schimbari esentiale. Trebuie sa alegeti din ceea ce aveti si sa extrageti un maximun de avantaje. Construiti planuri si cautati informatii care sa va ajute sa va hotarati. In relatiile personale nu insistati si nu pretindeti. Daca fortati o explicatie, riscati un conflict, o despartire.

Rac
Succesul este de partea celor care joaca dupa reguli. Nu trebuie sa va calcati pe constiinta, sa actionati impotriva intereselor dumneavoastra. Nu trebuie sa existe invinsi si invingatori, toti trebuie sa beneficieze de pe urma actiunilor dumneavoastra. Trebuie sa va asteptati si la o evolutie spontana a evenimentelor in directia dorita de dumneavoastra, daca vor fi corect distribuite rolurile cu partenerii si daca vor fi rezolvate toate divergentele si disensiunile.

Leu
Planificati totul dinainte. Trebuie sa depuneti eforturi pentru a va explica pozitia sau pentru a conveni ceva. In dialogul cu ceilalti esentiala nu este doar o expunere clara a situatiei, dar si dorinta de a gasi un “limbaj comun”. In orice este nevoie de ordine, in caz contrar veti incepe sa pierdeti lucruri si timp. In plan emotional, apar reactii noi la situatii mai vechi. Se poate inrautati situatia in familie, pot aparea probleme care reclama atentie si eforturi.

Fecioara
Emotii puternice, stari conflictuale, vulnerabilitate: sunt ingredientele zile care va vor impiedica sa va atingeti scopul propus. Ramaneti in cadrul treburilor obisnuite, nu planificati nimic deosebit pentru astazi, dar nici pentru zilele urmatoare. Mai multa activitate fizica pentru a reduce din starea de tensiune. Mancati ceva usor.

Balanta
Conflictele, supararile, un sentiment de vinovatie, sperante neimplinite, toate aceste trairi, dar si multe altele, vor atinge astazi cote maxime. Vedeti lucrurile in negru, prea complicate, fara iesire. Scapati insa de aceste senzatii gratie talentului dumnevoastra de a ordona lucrurile, capacitatii de a gasi solutii optime, de a spune ceea ce trebuie la momentul potrivit.

Scorpion
Simtiti nevoia unei petreceri, dar una de suflet. Iata de ce, astrele va recomanda sa stati astazi mai mult cu persoana iubita, inconjurat de cei mai buni prieteni. Iesiti in oras, la un restaurant sau organizati o mica excursie intr-un loc minunat, departe de zbuciumul marilor orase. Evitati subiectele serioase, spuneti bancuri, cancanuri.

Sagetator
Sunteti impulsiv si nu este bine. Faceti tot posibilul sa fiti ceva mai retinut, mai cumpatat in afirmatii. Pentru ca sunteti in stare sa spuneti tot felul de rautati la adresa celorlalti, care s-ar putea intoarce impotriva dumneavoastra. In acelasi timp, nu trebuie sa fiti nici excesiv de amabil si binevoitor. Cu alte cuvinte, astazi va fi greu sa va stapaniti emotiile.

Capricorn
Va simtiti atras de locurile unde oametii se distreaza. Nu aveti un motiv anume. Pur si simplu va face placere sa fiti in compania unor persoane vesele, sa va molipsiti de rasul lor, uitand de griji si probleme. Prin urmare, nu refuzati nici o invitatie din partea prietenilor sau a rudelor.

Varsator
Intuitia va joaca feste, nu observati cum partenerul s-a retras in umbra, de unde va loveste pe la spate. Trebuie sa va reorientati. Pana atunci insa, vedeti-va de treaba, chiar daca nu va place. Nici in dragoste lucrurile nu merg prea bine. Oricum, asta e senzatia dumneavoastra. De aceea, nu luati nici o hotarare pripita. Sunt posibile rasturnari de situatie.

Pesti
O zi cumplita, cand se distrug planuri, iar treburile programate pentru astazi trebuie amanate de dragul altora. Deocamdata, spuneti STOP tuturor noilor proiecte. Mai intai creati conditiile necesare. In relatiile cu ceilalti observati. Evitati aventurile, mai ales cele financiare. Nu aveti incredere in dragoste. Puteti intra intr-o incurcatura care va va afecta reputatia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img