joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei de 23 iunie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Ti-ai tinut sub capac pentru mult timp nemultumirile. Azi e posibil sa explodezi. Ai macar grija sa nu ii calci in picioare pe cei nevinovati.

Taur
Esti in forma fizica buna si ai chef de sport. Daca e un sport de echipa, cu siguranta ca tu vei fi capitanul. Atentie la ce mananci.

Gemeni
Nu te lasa tarat in activitati despre care stii ca sunt inutile si daunatoare. A venit timpul sa iti sustii cu tarie punctele de vedere.

Rac
Nu mai este cazul sa canti dupa partitura altora doar pentru a nu strica armonia din colectiv. Ai curajul de a refuza ce iti repugna.

Leu
Te trezesti cu un plan bine intocmit in minte si nu te lasi pana nu il pui in aplicare. Fie ca vor sau nu, altii sunt nevoiti sa te urmeze.

Fecioara
Lasa timiditatea si prezinta-ti ideile celorlalti. A venit timpul sa iesi in centrul scenei si sa arati ceea ce esti capabil sa faci.

Balanta
Nu prea ai astampar, azi. Simti ca ai energia de a face multe, dar nu prea stii ce ar trebui sa faci. Sfaturile altora nu te ajuta prea tare.

Scorpion
Tensiunile acumultate in familie in ultima vreme izbucnesc azi. Pregateste-te pentru discutii aprinse, dar urmate de impacare.

Sagetator
Ar trebui sa incerci sa treci peste suspiciunea pe care o ai fata de fiecare persoana straina care te abordeaza. Nu toti iti vor raul.

Capricorn
Se ivesc oportunitati in viata profesionala pe care daca nu le fructifici acum, nu se mai intorc. Fii cu ochii in patru si gata de actiune.

Varsator
Te poti trezi in situatii delicate din care vrei sa iesi folosind o minciuna nevinovata. Nu face asta. Spune adevarul oricat ai vrea sa-l eviti.

Pesti
Iti incerci mana cu niste indeletniciri noi si constati ca totul iti iese foarte bine. Nu te considera un expert prea repede, insa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img