vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de 30 aprilie. Zodia care obtine tot ce vrea

Distribuie:

Publicat:

Cu alte cuvinte, obtinem ce ne dorim prin intermediul altora. Poftele trebuie, insa verificate, pentru ca unele sunt toxice. 

BERBEC: Colaborarea cu partenerul de viata sau alte persoane importante este esentiala acum, pentru a ajunge la ceea ce va doriti, fie ca e vorba de bani, de tandrete, de iubire sau de alte lucruri.

TAUR: Si ei se bazeaza pe parteneriate foarte solide in acest moment si stiu sa uzeze farmecul lor sau cine stie cum conditioneaza persoanele de la care obtine ceea ce doresc.

GEMENI: Tebuie sa munceasca, dar numai prin cooperare si colaborare cu altii reusesc sa bifeze obligatiile pe care le au in aceasta zi, asa ca trebuie sa invete sa motiveze.

RAC: Au o zi a iubirii si a inspiratiei. Mare nevoie de tandrete, de duiosie si de iubire. Sunt foarte patimasi, astazi, asa ca vor face daruri pentru a cuceri.

LEU: Caminul si casa sunt importante pentru ei astazi si, probabil, ca unii vor lenevi ceva mai mult sau deocamdata isi fac strategii, isi aduna fortele si vad cum stau si iti apara pozitia.

FECIOARA: Pot sa-si puna in valoare cunostintele acumulate – sunt atuurile lor extraordinare. Pe baza lor isi croiesc un drum mai departe.

BALANTA: Au cele ma bune aspecte din punct de vedere financiar. Banii vin tot din colaborare, pentru ca asa este energia zilei. Insa, li se recunosc meritele si isi pun in valoare atuurile.

SCORPION: Pentru ca Luna le traverseaza semnul, sunt mult mai sensibili decat in alte zile, de aceea pot raspunde la provocari, dar, in acelasi timp, isi dau seama si langa cine le este mai bine.

SAGETATOR: O zi a comoditatii sau a menajarii. Atentie si la sanatate, printre altele! Nu aveti voie sa intrati in depozitele financiare – mai mult decat atat, unii pot depune la pusculita secreta.

CAPRICORN: Se bazeaza pe prieteni, astazi, dar au si ei nevoie de dovezi de iubire. Pot fi putin gelosi, mai ales daca in ultima vreme si-au neglijat partenerul sau au fost neglijati.

VARSATOR: O zi foarte buna in cariera, cu sanse mari sa-si impresioneze superiorii sau sa faca o figura importanta, frumoasa, acolo unde ei lucreaza.

PESTI: Pot fi si ei apreciati, dar mai mult pentru valorile lor morale. Asa ca, daca tin un discurs sau critica pe cineva, dar cu argumente, vor gasi si sustinatori. Vesti foarte bune de la superiori si pentru ei
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img