vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul zilei de 7 aprilie

Distribuie:

Publicat:

Pentru cei mai multi nativi ai zodiacului aceasta zi ofera ocazia finalizarii unor proiecte incepute cu ceva timp in urma. Nu sunt proiecte mari, foarte importante, insa solutionarea acestor mici probleme va ajuta sa puneti in practica idei mai mari. Iata, mai jos, ce va rezerva astazi astrele.

Berbec – O veste buna, o revedere emotionanta si o sa luati o decizie referitoare la viitorul vostru in doi. O sa-i dati de capat unei situatii delicate si odata lichidate restantele, o sa puteti incepe proiecte noi care sa va asigure stabilitate financiara.

Taur – Un consult medical nu v-ar strica si ati mai completa lipsurile din organism cu vreun supliment alimentar. Se pare c-o sa recuperati acei bani pe care ar fi trebuit sa-i luati mai demult si o sa fiti cu toate datoriile la zi, ca sa n-aveti restante, sa nu incasati vreo amenda.

Gemeni – E posibil sa-ntalniti pe cineva pe la evenimentele mondene la care veti ajunge si cu care sa-ncepeti o relatie. Poate veti lucra in particular si-o s-aveti un succes de echipa, o sa puteti prelungi chiar o colaborare si-o s-aveti o sursa constanta de venituri.

Rac – Poate va duceti la ziua cuiva de nastere sau de cununie civila, pare sa fie un eveniment cu lume care sa bucura. Or sa va fie apreciate eforturile, sefii va rasplatesc, luati bani, vi se dau zile libere, vreun concediu de merit sau doar un city break.

Leu – E posibil sa se mareasca familia, sa vina pe lume un copilas, poate un nepot, stranepot si sa fie un entuziasm debordant acasa. Poate nimeriti niste bilete low cost si plecati in vacanta pe undeva si va bucurati cu ai vostri de sarbatori la munte sau la mare.

Fecioara – Vi se poate semna un act de angajare, de proprietate sau de admitere intr-o grupa de studiu sau la un nivel superior. Daca tot e anul vostru norocos poate le cereti sefilor niste bani in plus la salariu sau sa va transfere pe alt post, sa va platesca niste cursuri de specializare.

Balanta – Poate fi o zi decisiva pentru relatia voastra de cuplu si o sa fixati data cununiei civile, religioase sau a achizitionarii unei locuinte. Foarte posibila intalnire de afaceri si o sa analizati ofertele, sa vedeti ce-ar fi mai bine pentru voi, sa existe multumire, sub aspectul asta, profesional.

Scorpion – Va faceti planuri legate de o sarbatoare a familiei si o sa impartiti responsabilitati, sa functioneze totul-ceas. Se poate sa lucrati in plus, sa primiti si bani si sa va descurcati mai bine cu cheltuielile lunare, iar acum o s-aveti bani de sarbatori.

Sagetator – Posibil musafir mai spre orele serii, daca nu cumva o sa preferati sa iesiti la o cafea sau doar la plimbare. E posibil sa semnati, sa reinnoiti un contract de munca si sa intrati intr-o alta etapa profesionala – sa fie un progres care sa-nsemne si bani.

Capricorn – E posibil sa primiti un raspuns favorabil de la banca si sa va luati casa ori s-aveti suficient cat pentru o masina. Un castig banesc, pot fi sume si din urma si sa va luati tot ce-aveti nevoie pentru casa, familie si pentru o eventuala plecare in zielele libere, de sarbatori.

Varsator – Foarte posibil rendez-vous si o sa vorbiti deschis despre intentiile voastre de a va casatori. O decizie spontana, sa va apucati de un proiect care sa v-aduca bani si totodata sa va puna in valoare, sa va bucurati de prestigiu.

Pesti – O surpriza placuta din partea cuiva care va iubeste si vrea, probabil, sa va casatoriti, daca n-ati ajuns pan-acolo. E posibil sa dezvoltati o afacere mai veche si sa va asociati cu niste oameni priceputi, cu relatii, care sa instrumenteze frumos proiectul respectiv, arata stirileprotv.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img