vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de LUNI,27 iunie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Un prieten deprimat are nevoie de umarul tau ca sa planga. Asculta-l cu intelegere, dar nu te lasa tarat si tu in depresia lui.

Taur
Se aduna prea multe sarcini pe umerii tai fix, azi, cand ai vrea sa pleci de la munca mai devreme. Nu ezita sa ceri ajutorul altora.

Gemeni
O zi buna pentru a incepe proiecte serioase. Ar putea fi vorba si o vacanta in strainatate. Ai concentrarea necesara pentru a lucra la detalii.

Rac
O zi buna din punct de vedere financiar. O suma de bani pentru care ai muncit mult pica azi. Seara o dedici sarbatoririi evenimentului.

Leu
Pana acum ti-ai dedicat energia pentru a le face bine altora. De acum inainte iti vei vedea strict de interesele personale.

Fecioara
Te-ai agitat mult in ultimele zile si, chiar daca mai ai multe de rezolvat, simti ca nu mai poti sa duci. Vei fi inteles daca faci o pauza.

Balanta
Lucrurile se imbunatatesc considerabil in plan afectiv. Iti merge bine in viata de cuplu si te poti astepta la o surpriza romantica diseara.

Scorpion
Esti pus in situatia de a organiza o reuniune sociala la care vor participa si prieteni, dar si persoane straine. Asteapta-te la emotii mari.

Sagetator
O zi in care iti va fi mai usor sa rezolvi probleme care implica multe acte sau relationarea cu institutii greu accesibile ale statului.

Capricorn
Situatia ta financiara incepe sa se imbunatateasca. Tu preferi sa sufili in iaurt, insa, si iti sta mintea doar la munca si la economii.

Varsator
Ai toane azi. Esti ba vesel, ba melancolic. Incearca sa-ti ocupi timpul cu sarcini simple, repetitive, pentru a-ti gasi echilibrul.

Pesti
Incerci sa rezolvi prea multe lucruri in prea scurt timp, azi. Este posibil ca tocmai de aceea sa nu iti iasa nimic. Fa-ti o lista de prioritati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img