marți, 16 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de marti,19 iulie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Ritmul alert in care ai trait in ultima perioada se mai domoleste putin. De azi incepi sa ai timp si pentru a te dedica pasiunilor tale.

Taur
Un vis vechi se poate implini, azi. Confruntat cu noua realitate, insa, iti dai seama ca ceea ce sperai nu e ce iti doresti acum.

Gemeni
Ai indoieli daca sa investesti sau nu in aparatura care sa iti usureze munca. Gandeste-te ca nu iti satisfaci un capriciu, ci faci o investitie.

Rac
O prietenie de lunga durata se poate transforma in ceva mai profund. Nu te teme de noile tale sentimente. Ce se intampla e de bun augur.

Leu
Un eveniment recent te-a surescitat prea mult si ai dificultati in a-ti gasi odihna. Esti coplesit de ganduri. Nu e nimic atat de grav, insa.

Fecioara
Ai o conversatie lunga si profunda cu partenerul de viata care iti clarifica multe sentimente sau nedumeriri si iti intareste relatia.

Balanta
Toate eforturile suplimentare pe care le-ai depus nu vor ramane ignorate. Munca ta este apreciata. O crestere a veniturilor e iminenta.

Scorpion
Situatiile calme nu iti fac bine, pentru ca esti mereu in cautarea aventurii. Vei avea impulsul de a face ceva radical. Nu e deloc indicat.

Sagetator
O zi perfecta sa iti propui un obiectiv care iti solicita creativitatea. Te vei distra foarte tare daca iti lasi mintea sa zburde.

Capricorn
O oportunitate de a face bani se contureaza din ce in ce mai clar la orizont. Nu te teme sa intri intr-o afacere, daca nu e prea nebuneasca.

Varsator
O zi in care vei fi solicitat sa vorbesti in public. Ai grija sa fii bine informat pentru ca asteptarile in ce te priveste sunt mari.

Pesti
Esti pus in situatii nefamiliare si va trebui sa improvizezi pentru a face fata. Nu te gandi prea mult, bazeaza-te pe instincte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img