vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul zilei de vineri,16 septembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Poate fi zi deosebit de intensă, cu consecințe imediate asupra puterii tale de concentrare sau de efort. Starea de sănătate trebuie protejată.

Taur

Aspirațiile, dorințele intime, pasiunile tale pot trece azi printr-un amplu proces de reformulare, dar asta doar pentru că vei alege acest lucru, deși nu e necesar.

Gemeni

Din tot amestecul de influențe al acestei zile, care are logica lui, se poate detașa una, cea mai puternică și care te poate demoraliza, regretul legat de familie și de carieră.

Rac

Emoțiile se inflamează astăzi și, dacă știi acest lucru, va fi suficient ca să te ferești de complicațiile pe care le cunoști deja: epuizare, nervozitate și oboseală accentuată.

Leu

Contează foarte mult cu ce intenții reale te apropii de cei cu care colaborezi. Dorința ta secretă este cea care a dominat ultima perioadă, recunoașterea unui progres calitativ în muncă.

Fecioara
Poți fi un factor de unire sau unul de dezbinare accentuată, în funcție de ce alegi să promovezi. Este esențial să ții cont de binele comun.
Balanta
Ar fi de dorit să ai răbdare până se vor clarifica anumite probleme. Până atunci, ar fi mai bine să fii atent la sarcinile de serviciu și la semnalele pe care ţi le dă corpul tău.
Scorpion
Deși nu îți stă în fire, ajungi rapid la concluzii negative despre cei dragi și e mare păcat pentru că asta poate duce la răcirea relațiilor sau la altceva și mai trist.
Sagetator
Chiar dacă în anumite momente vei avea de parcurs situații intense, cu numeroase ramificații, nu e cazul să te agiți prea mult. Ar fi un consum inutil.
Capricorn
Ai nevoie de altceva, probabil că acesta e gândul care se tot rostogolește în mintea ta cel mai adesea, de ceva timp. Este o dorință specială, pe care nu e bine să o ignori.
Varsator
Este posibil să nu fi ajuns la cine știe ce performanțe în administrarea unor bunuri sau sume de bani, dar, cu siguranță, ești mult mai priceput acum decât erai odinioară.
Pesti
Intensitatea unor trăiri din această zi specială poate duce, teoretic, la orice fel de rezultat. Se recomandă să fii atent la propunerile care vin acum, nu sunt ceea ce par.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img