joi, 28 martie, 2024

HOROSCOPUL ZILEI:Vezi ce iti rezerva astrele

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Nu mai aveti probleme de comunicare cu nici unul dintre sefi si nici persoana iubita nu va mai critica. Va puteti in sfarsit ocupa de activitatile dumneavoastra in liniste intreaga zi.

Taur – Aveti un surplus de energie pe care nu stiti cum sa-l cheltuiti, asa ca veti incepe o noua activitate. Dupa-amiaza, ii influentati si pe cei din jur.

Gemeni – Nu ati scapat de intrigile adversarilor, dar pentru moment sunteti atent mai mult la viata de familie, deoarece cineva drag are probleme si nu-l puteti ajuta prea mult.

Rac – Descoperiti cu uimire ca impotrivirea rudelor v-a ghidat spre luarea celor mai bune decizii. Cu toate ca nu recunoasteti ca nu s-au inselat, le multumiti totusi.

Leu – Sunteti din nou pus la incercare de solicitarile mai mult sau mai putin aberante ale sefilor. Dupa-amiaza, la fel de ciudate sunt si cererile rudelor apropiate si ale persoanei iubite.

Fecioara – Preferati sa va alegeti noi parteneri de “afaceri”, decat sa apelati la persoanele care v-au refuzat cererile de imprumut. Orgoliul devine pentru dumneavoastra un cutit cu doua taisuri.

Balanta – Este posibil sa castigati o mare suma de bani, daca nu se amesteca in treburile dumneavoastra o ruda incapatanata. Intr-un astfel de caz, se va mai produce o veritabila paguba.

Scorpion – Sunteti ajutat de colaboratorii de sex opus mai mult decat este necesar. Insistentele acestora va irita si este posibil sa apara discutii sau mici conflicte profesionale.

Sagetator – O ruda foarte apropiata sufera in tacere si va provoaca regrete de tot felul. Cei tineri se intalnesc cu persoana iubita si o ajuta sa depaseasca o situatie familiala foarte dificila.

Capricorn – Va oferiti sa ajutati persoanele mai varstnice din anturaj, insa ar trebui sa va pregatiti pentru aparitia unei situatii mai putin obisnuite ori a unui examen anevoios.

Varsator – Asistati la gesturile violente ale unui bun prieten, dar nu luati niciun fel de atitudine, pentru ca sunteti surprins. Reactia dumneavoastra este interpretata gresit.

Pesti – Din pacate, toate parerile dumneavoastra proaste despre o persoana (ruda sau prieten apropiat) sunt confirmate de comportamentul acesteia. Supararea s-ar putea sa va afecteze fizic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img