vineri, 29 martie, 2024

Horror! Un barbat si-a UCIS toata familia, copiii si sotia, iar mai apoi s-a prezentat la Politie plin de sange

Distribuie:

Publicat:

O crima teribila a avut loc astazi la Brasov. In urma cu aproximativ o ora, un barbat de 43 de ani s-a prezentat lasediul  IPJ Brasov, plin de sange si a declarat  ca si-a omorat sotia si pe cei doi copii.

Conform Antena1, odioasa crima s-a petrecut pe strada Stejarului nr. 4a din Brasov, in zona blocurilor recent construite.

Conform primelor date la sediul IPJ Brasov s-a prezentat un barbat, de 43 ani, care a afirmat ca si-a omorat sotia si cei doi copii.  In urma primelor verificari, facute de politist, tripla crima a fost confirmata. Sotia acestuia, in varsta de 42 ani si copiii, in varsta de 18 ani(fata) si 13 ani (baiat), sunt victimele barbatului

Politistii si conducerea IPJ sunt deja la fata locului pentru cercetari iar autorul a fost retinut si este cercetat pentru infractiunea de omor.

Pentru moment nu se cunoaste motivul pentru care barbatul a recurs la acest gest.

CITESTE SI: Si-a ucis sotul italian cu opt lovituri de cutit si apoi i-a taiat organul genital, romanca din Modena pedepsita cu 10 ani de ospiciu

Verona Popescu, in varsta de 50 de ani, va sta 10 ani intr-un centru de reabilitare pentru pacientii psihiatrici (REMS), au decis judecatorii din Modena. In iunie anul trecut, la Modena, si-a injunghiat mortal sotul, Claudio Palladino, in varsta de 63 de ani, apoi i-a taiat penisul. Femeia nu era in deplinatatea facultatilor mintale si va sta intr-un ospiciu. Indoielilor privind luciditatea femeii au aparut imediat dupa crima, cand, dupa ce a chemat politia, ea a declarat ca i-a taiat organul sotului pentru ca era „contaminat“. Decizia judecatorului se bazeaza pe un raport al expertului psihiatric, in care incapacitatea psihica a fost deja stabilita. Popescu este deja in structura psihiatrica si va fi investigata la fiecare sase luni, anunta Ansa.

Barbatul a fost ucis cu opt lovituri de cutit in torace si abdomen, in timp ce ea pregatea micul-dejun la sase dimineata, ca in fiecare zi. Apoi i-a taiat penisul, tot cu acelasi cutit de bucatarie. Apoi criminala a sunat la 113: «Veniti, tocmai mi-am ucis iubitul!». A fost arestata practic in flagrant, cu acuzatia de omor voluntar agravat. Cand au ajuns politistii la fata locului, la periferia Modenei, l-au gasit pe barbat, director al firmei Manitou Italia din Castelfranco Emilia (care produce masini profesionale de manipulare a marfurilor), intr-o balta de sange. Era deja mort.

Ea era imbracata si aranjata, se spalase complet de sange si a marturisit crima imediat.

Femeia a furnizat elemente concrete si detaliate privind dinamica omorului. Privind mobilul crimei, anchetatorii nu au gasit raspunsuri. Procurorul-sef, dupa interogatoriul care s-a desfasurat la chestura a vorbit de o reconstituire «stiintifico-fantastica».

Cuvintele femei au fost caracterizate de o confuzie mentala. Aceasta povestea despre ”pete si semne pe piele” datorate ”contaminarii apei si aerului”. Verona Popescu a cerut agentilor sositi la fata locului sa examineze organele genitale ale barbatului, aratandu-se sigura ca erau ”contaminate”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img