joi, 18 aprilie, 2024

Hot din Botosani, prins la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cei mai cautati hoti a fost prins de politistii vasluieni. Un barbat in varsta de 52 de ani, originar din Botosani, a fost arestat sub acuzatia de furt. Obisnuit sa fure de peste tot din tara, barbatul reusise un jaf de proportii in Vaslui. El a sustras din locuinta unui barbat de 80 de ani din comuna Dragomiresti, suma de 175 milioane lei vechi.

Politistilor le-a luat ceva timp pana sa puna mana pe autorul furtului. Metoda lui de a opera ii punea in dificultate pe oamenii legii, cu atat mai mult cu cat el mergea doar cu masini de ocazie, iar banii pe care ii fura ii investea in bijuterii din aur.

Barbatul s-a cazat la o pensiune de langa Vaslui, de acolo de unde l-au ridicat si oamenii legii, pentru a-l retine pret de 24 de ore ca mai apoi sa-l prezinte in fata unui judecator, care a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Imediat dupa ce a furat banii batranului a mers la un magazin de bijuterii din aur pentru a-si cumpara cateva.
La momentul perchezitiilor efectuate de politistii vasluieni, asupra sa au fost gasite diferite obiecte din aur si un lant care cantarea aproximativ 30 de grame.

Pe numele lui sunt emise deja 10 sentinte cu condamnare la inchisoare, pentru furturi si inselaciuni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img