vineri, 29 martie, 2024

Hot prins in flagrant in ziua Adormirii Maicii Domnului. Individul a incercat sa fure chiar din biserica

Distribuie:

Publicat:

La data de 15 august, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Miroslava au fost sesizati prin 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca a depistat tanar care ar fi incercat sa sustraga bunuri dintr-o biserica, din comuna Tibana.

In temeiul sesizarii, politistii s-au deplasat la fata locului, iar in fata bisericii au gasit un grup de persoane ce tineau tanarul banuit de comiterea faptei.

De asemenea, tanarul, de 18 ani ar fi fost surprins in flagrant, in timp ce ar fi sustras bunuri de la locuinta unui barbat, din comuna Tibana. Asupra sa a fost gasit un fai, susceptibil a fi sustras de la reclamant. 

“In baza probatoriului administrat in cauze, tanarul a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore, urmand ca la data de 16 august, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale. In cauza cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si tentativa de furt calificat, in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt”, au precizat reprezentantii IPJ Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img