News Flash:

Hotelurile si pensiunile de pe litoral sunt arhipline

26 Iulie 2015
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
Gradul de ocupare a hotelurilor si pensiunilor de pe litoral este de suta la suta la sfarsitul acestei saptamani, iar in statiunea Mamaia nu mai sunt camere disponibile nici pentru luna august, a declarat, duminica, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.

 “Litoralul este plin, suta la suta grad de ocupare, iar pentru Mamaia nu mai sunt camere nici pentru luna august pentru cei care nu si-au facut rezervari deja. In Eforie si Venus sunt multi turisti la sfarsitul saptamanii. Sudul creste in ultima vreme, exact asa cum spuneam acum doi-trei ani, pentru ca Mamaia este la capacitate, nu mai putem vorbi de cresteri la Mamaia, si atunci singura zona unde putem avea cresteri per total sezon este sudul, evident. Mamaia se pastreaza in continuare in top, nu avem niciun fel de probleme, iar Eforie tine pasul datorita si distantei foarte mici in kilometri fata de Mamaia”, a declarat Corina Martin pentru MEDIAFAX.

 “In Costinesti este un numar destul de mare de structuri de cazare care nu sunt autorizate si e greu sa avem un numar exact de turisti. In mod oficial acolo sunt 5-6.000 de locuri de cazare, dar cu siguranta sunt mai multi turisti. Acelasi lucru este valabil si pentru Vama Veche. (...) Conform Institutului National de Statistica, litoralul are in jur de 120.000 de locuri de cazare, in mod sigur sunt peste 130.000 de persoane, ca sunt si copii. Neoficial putem vorbi de peste 150.000 de persoane, sunt si turisti care se cazeaza la particulari, dar nu stim cati sunt exact, nu putem estima. Autoritatea publica centrala care se ocupa de turism nu are acest instrument , nu are acel soft de care s-a vorbit tot, prin care am putea afla cati turisti sunt pe litoral”, a mai afirmat Martin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024221 (s)