marți, 19 martie, 2024

Hușana Huși se oprește în faza 16-imilor Cupei României

Distribuie:

Publicat:

Hușenii pierd duelul cu reprezentanta ligii secunde, U Cluj, scor 2-8 (1-5), predând o adevărată lecție de fotbal pe stadionul Municipal din Huși.

Optimismul dinaintea partidei a fost imediat anihilat de U Cluj, care a deschis relativ repede scorul, după numai trei minute de la startul partidei.

Fotbaliștii hușeni nu reușesc să treacă de mijlocul terenului și se trezesc conduși cu 0-3 după primul sfert de oră, cel de-al treilea gol fiind marcat dintr-o vădită poziție de ofsaid.

Gazdele au fost destul de absente în defensivă, lăsând multe ”găuri”, astfel că studenții clujeni au marcat cu ușurință în poarta lui Manole.

La 0-4, formația hușeană a prins mai mult curaj și a avut două șanse de gol, ambele mingi, trimise de Șahru și Agrigoroaei, trecând milimetric pe lângă poartă.

A venit penalty-ul din min.29, transformat de căpitanul Agrigoroaei, care a reaprins speranțele în tabăra hușeană.

N-a fost ziua norocoasă a Hușanei, iar Sergio Ribeiro punctează pentru 5-1 înainte de pauză.

În partea a doua, U Cluj i-a ținut pe fotbaliștii lui Florin Croitoru departe de propria poartă. Pe acest fundal au venit în șapte minute alte două goluri, clujenii punându-se la adăpostul unei diferențe zdrobitoare.

Cu toate acestea, cele două echipe nu au renunțat la fotbal și au oferit în continuare faze de poartă. Până la final s-au mai marcat încă două goluri, pentru hușeni același Agrigoroaei a smuls aplauze și uralele tribunei, puținii spectatori bucurându-se de fotbalul de calitate oferit de cele două echipe.

Mai departe merge U Cluj, echipa care a obținut, până la urmă, o victorie meritată. 

Merită toate aplauzele formația hușeană, care a bifat o performanță notabilă, părăsind competiția, după un meci plăcut, în fața unei echipe cu tradiție în fotbalul românesc, cu mulți fotbaliști care au evoluat în prima ligă, dar care, de-a lungul istoriei, a câștigat Cupa României.

 

Hușana Huși: Ov. Manole – Ad. Viorică, Țenu, Ct. Solomon, Agrigoroaei (cpt.), Tăcuțanu, Val. Mihăiță, Al. Dumitru, Izmană, Al. Sahru, Deleanu

Rezerve: T. Solomon – Seb. Bîlbă, C. Ciobanu, Economou, Ct. Tofan, Andr. Șandru, Sinescu, Aioanei, Andr. Chiriac

Antrenor: Florin Croitoru

”U” Cluj: Gorcea – Inacio Miguel, Andr. Mureșan (cpt.), Dican (Telcean 36′), Berci – Segev, Negrean, Sergio Ribeiro (Nic. Pîrvulescu 60′), Ștefănescu (Mat. Moraru 60′) – Golan, Gavra (Bg. Barbu 60′)

Rezerve: Muțiu – Taub, Mâneran, D. Novac

Antrenor: Costel Enache

Stadion Municipal Huși; Arbitru: Ovidiu Robu (Chitila); Asistenți: Marian Carson (Constanţa) și Claudiu Schiopeț (Braşov); Rezervă: Ionuț Constantinescu (Galaţi); Observatori: Liviu Ciubotariu și Dumitru Cosoreanu (ambii din Galaţi).

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img