miercuri, 27 martie, 2024

Husean arestat dupa ce a furat aproximativ 25.000 de lei

Distribuie:

Publicat:

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Husi au retinut un barbat, in varsta de 34 ani, banuit de comiterea unei infractiuni de furt dintr-o locuinta.

Sesizarea a fost primita la Politia municipiului Husi de la o femeie, din aceeasi localitatea care a afirmat ca, in luna septembrie, persoane necunoscute au sustras 5000 lei si peste 5000 Euro din locuinta sa.

    In urma cercetarilor efectuate de politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Husi a fost identificat Florin SCARLATESCU, in varsta de 34 ani, din municipiul Husi. Politistii au stabilit faptul ca barbatul a patruns fara drept in locuinta respectiva, profitand de faptul ca un geam al imobilului a fost lasat deschis. A sustras banii si i-a cheltuit pentru achizitionarea de produse electronice.

S. Florin  a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, respectiv Judecatoria Husi, cu propunerea de arestare preventiva. Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Husi si a emis pe numele tanarului mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img