sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Husean snopit in bătaie cu bâtele in plină strada noaptea trecuta. Acesta este in stare gravă la spital la Iasi, fiind operat la cap. Agresorii sunt încă in libertate – FOTO

Distribuie:

Publicat:

SCENE BRUTALE noaptea de vineri spre sambata, 21 ianuarie in municipiul Husi, zona cartierului Corni, la mică distanță de poarta bisericii catolice. Un barbat in vârsta de aproximativ 37 de ani, a fost lovit cu brutalitate cu bâtele de către doua persoane ( tata și fiu).

Totul a pornit de la un conflict mai vechi legat de o femeie . De la conflictul verbal s-a ajuns ca o persoana sa fie in stare gravă. In locul unde a fost lovit bărbatul, încă este o balta de sânge . Salvatorii au preluat victima și au mers la Spitalul Husi, iar de acolo aceștia au redirectionat-o către unitatea din Vaslui. Pacientul având o hemoragie gravă in zona capului . Ajuns la Vaslui acesta a fost și de acolo redirectionat către unitatea de Neurochirurgie ieșeana unde a intrat imediat in sala de operație . La momentul transmiterii acestei știri victima a fost operata, este pe salon și este stabil . Cei care l-au snopit in bătaie sunt tata și fiu care dețin un magazin in zona unde s-a petrecut evenimentul deosebit de grav .

 Cei doi au fost audiați de seara trecută de către polițiști , iar la momentul transmiterii acestei știri aceștia sunt încă in libertate .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img