vineri, 29 martie, 2024

Huseanul Dan Bordeianu, noul presedinte ProRomania – organizatia judeteana Vaslui

Distribuie:

Publicat:

 

O noua miscare pe scena politica din judetul Vaslui. Dupa o perioada in care s-a retras din viata publica, Dan Bordeianu apare in prim plan, nu ca simplu membru de partid, ci ca lider al ProRomania din judetul Vaslui. Vestea aceasta a uimit pe toata lumea, mai ales clasa politica. Conform surselor noastre, vestea buna este faptul ca mai multi primari din judet, l-au contactat pe noul presedinte Dan Bordeianu pentru o posibila cooperare. Fostul deputat Bordeianu, este omul care mizeaza pe colaborari la nivel politic si NU pe rafuielile si jocuri de culise, care aduc doar prejudicii partilor implicate.

 

Reamintim faptul ca proaspatul coordonator al partidului ProRomania Vaslui, Dan Bordeianu a detinut functii importante in mandatele de deputat , vicepresedinte al Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, din Camerei Deputatilor, secretar al aceleiași comisii, cat si membru in Delegatia Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara NATO.

 

Contactat de cotidianul BUNA ZIUA VASLUI, fostul deputat Dan Bordeianu ne-a declarat:

 

,, Am ales Partidul ProRomania deoarece este un proiect politic nou care in ansamblul sau, ne implica si ne reprezinta pe toti cei care credem in Romania, in resursele si potentialul sau, desi noi nu constientizam inca acest lucru. Vreau sa construiesc si sa recladesc lucruri bune pentru judetul Vaslui. Este momentul zero in clasa politica si toata lumea trebuie sa inteleaga acest lucru. Sunt multe persoane care nu mai inteleg nimic din ceea ce vad la televizor. Cele mai multe batalii care sunt purtate acolo sunt in dezinteresul cetateanului de rand. Doresc sa fac parte dintr-o echipa cu oameni competenti si maturi politic, ce construiesc proiecte pentru dezvoltarea comunităților. Veniti alaturi de Victor Ponta si Echipa sa, pentru ca impreuna putem realiza proiectele in care credem cu adevarat, impreuna putem investi in sanatate si educatie, in infrastructura si locuri de munca, impreuna putem continua drumul european al Romaniei.“ declara noul presedinte ProRomania Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img