News Flash:

Huseanul Iftimoaei-candidatul PDL Vaslui la europarlamentare

27 Martie 2014
1888 Vizualizari | 0 Comentarii
PDL a depus, duminica trecuta, la Biroul Electoral Central, lista candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. La Biroul Electoral Central a fost prezenta conducerea Partidului Democrat Liberal si cea mai mare parte a celor 42 de candidati de pe lista pentru europarlamentare. PDL a depus la BEC si un numar de circa 300.000 de semnaturi ale sustinatorilor partidului, in conditiile cerute de lege care mentioneaza un numar minim de semnaturi de 200.000.

„PDL are cea mai buna lista de candidati pentru Parlamentul European, pe ea figurand oameni cu foarte multa experienta in legislativul european care au dovedit deja ca apara interesele Romaniei, ca-i apara parcursul european. Lista este condusa de Theodor Stolojan, europarlamentar cu multa experienta, urmat de Monica Macovei despre care nu eu, ci chiar colegii sai din Parlamentul European, spun ca a fost cel mai bun europarlamentar, de Traian Ungureanu, recunoscut pentru pro-europenismul de care a dat permanent dovada, de Marian Jean Marinescu care a fost declarat cel mai bun raportor al PE in acest an. Europarlamentarii Theodor Stolojan, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu au fost prezenti si in judetul nostru, efectuand deplasari in comunele Pungesti si Muntenii de Sus, la Centrul de Afaceri Vaslui si la Uzina de Rulmenti Barlad”, sustine presedintele PDL Vaslui, senatorul Dan Marian.

In mandatul 2009-2014, europarlamentarii PDL/PPE au avut 60 de rapoarte, legi, descarcari de gestiune, aproape dublu fata de delegatiile PSD si PNL la un loc, care in total au 32. PDL are trei obiective strategice pe care le va promova si apara in continuare in Parlamentul European: interesele romanilor ca cetateni europeni si ale Romaniei ca stat membru UE, parcursul european al Republicii Modova si aprofundarea integrarii europene a Romaniei

Pe lista candidatilor PDL pentru Parlamentul European se afla si Ciprian Iftimoaei, prim-vicepresedinte al organizatiei judetene a PDL, cunoscut publicului vasluian pentru activitatea sa in perioada in care a exercitat functiile de prefect, respectiv subprefect al judetului Vaslui (2007-2012). Referindu-se la candidatura prim-vicepresedintelui PDL Vaslui, senatorul Dan Marian a declarat urmatoarele:

„Desi este un politician relativ recent, colegul nostru Ciprian Iftimoaei este bine-cunoscut de vasluieni. Ciprian are o pregatire academica de invidiat. Este sociolog, are studii de masterat si doctorat, participari la conferinte internationale, lucrari publicate in domeniul sau. Are si o experienta profesionala valoroasa in cadrul Guvernului, ca prefect al judetului nostru. A fost unul dintre cei mai tineri prefecti la data numirii in functia publica si, in ciuda tineretii sale, apreciem ca a confirmat in raport cu responsabilitatile pe care le-a avut. Desi nu este pe un loc eligibil, candidatura sa ne onoreaza, iar pentru el va fi o experienta pe care o va fructifica in viitor. Organizatia judeteana este alaturi de el si impreuna ne vom bate pentru ca lista noastra pentru Parlamentul European sa convinga vasluienii ca PDL este cea mai buna alegere”, a adaugat senatorul Dan Marian.

pdl pdl vaslui dan marian ciprian iftimoaei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1050 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032742 (s)