joi, 28 martie, 2024

Huseanul Nelu Tătaru, s-a vaccinat cu doza 3, având acum schema completa – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

 

 

In ciuda faptului ca se zvonea ca Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății nu este vaccinat, președintele liberalilor vasluieni a postat in ziua de vineri, 1 Octombrie, o fotografie in care relatează faptul ca s-a vaccinat cu ultima doza, având acum schema completa de 3 unități :

“Trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să luptăm împreună pentru a invinge situația pandemică în care ne regăsim. Vaccinarea este esențială în această perioadă și totodată, este singura modalitate prin care putem reveni la viața normală pe care ne-o dorim. Astăzi m-am vaccinat cu cea de-a 3-a doză, deci schema de vaccinare este completă în cazul meu. Profesia de medic m-a învățat că sănătatea este mai importantă decât oricare alt aspect, nu doar pentru mine, ci și pentru persoanele din jurul meu.

O schemă completă de vaccinare asigură o protecție de 95% împotriva oricărei forme de Covid. Aceste cifre nu-mi spun decât că această soluție ne poate ajuta să trecem cu bine pest această perioadă grea încercată. “ posta fostul ministrul Tătaru

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img