News Flash:

Husenii Catalin TOCU si Radu BOBARNAT - se lupta pentru functia de decan al Baroului Vaslui

15 Mai 2015
3764 Vizualizari | 0 Comentarii
Avocatii vasluieni isi vor alege vineri, 15 mai, noul decan al Baroului Vaslui si consilierii care le vor reprezenta interesele in urmatorul mandat. Actualul decan al Baroului Vaslui este avocatul Petru Blanita.

Catalin Tocu (consilier local al municipiului Husi):

Membru al Baroului Vaslui din 1998, Catalin Tocu militeaza pentru o avocatura moderna, intr-un cadru profesional strain non-valorilor.

“Rezultatul votului din 15 mai va reprezenta inceputul unui nou drum, acela pentru modernizarea activitatii baroului si, nu in ultimul rand, pentru reconsiderarea profesiei de avocat, a redobandirii demnitatii si prestigiului acesteia. Am realizat in perioada anterioara depunerii candidaturii mele ca impartasim aceleasi principii si aspiratii, dorinta de schimbare fiind una comuna. Depunerea candidaturii a fost de fapt un pariu cu mine insumi pe care nadajduiesc sa-l si castig. Crezul meu este acela ca pentru o rezolvare garantata a problemelor tale si ale colectivitatii este necesara propria implicare, iesirea din pasivitate. Experienta de viata, profesionala si administrativa reprezinta tot atatea atuuri care sa ma recomande pentru a accede in functia de decan al baroului, la inceputului acestui drum nou, strain de prejudecati, non-valori, interese de grup, asocieri nepotrivite. Sunt hotarat sa ma dedic, alaturi de noua echipa de consilieri ai baroului, de toti colegii, pentru realizarea unui cadru profesional performant si, in genere, pentru o avocatura moderna. ”, a subliniat, la randul sau, avocatul Catalin Tocu

Radu Bobarnat(consilier judeatean): O conduita morala si profesionala ireprosabila

Membru al Baroului Vaslui din anul 1996, avocatul Radu Bobarnat, cel care in prezent ocupa functia de prodecan a anuntat si-a anuntat candidatura pentru functia de decan, afirmand ca are convingerea ca poate face fata exigentelor acestei demnitati profesionale.

 “Am transmis colegilor mei un program cu zece obiective mai importante pentru mandatul de decan. Cele mai multe din acestea privesc viata profesionala a avocatilor, a carei calitate intentionez sa o cresc prin masuri concrete. Sunt insa si cateva obiective care ar putea interesa opinia publica deoarece au legatura directa cu calitatea serviciilor pe care noi le prestam pentru societate, precum si cu integritatea persoanelor care fac parte din acest corp profesional: ridicarea standardului profesional prin pregatirea si perfectionarea profesionala continua a avocatilor; romovarea si sustinerea unei conduite morale si profesionale ireprosabile, care sa duca la cresterea increderii justitiabililor si magistratilor in corpul avocatilor si la cresterea prestigiului nostru; asigurarea unei bune imagini a avocatilor in randul opiniei publice. ”, a mentionat avocatul Radu Bobarnat.

Alte trei persoane s-au inscris in lupta pentru sefia Baroului Vaslui:
- Avocatul Rares Apetrei;
- Avocatul Adrian Oatu.
- Avocatul Rozica Suditu.

catalin tocu radu bobarnat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045013 (s)