marți, 19 martie, 2024

Husi : Arestat 30 de zile, după ce a comis nu mai puțin de 6 infracțiuni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

În data de 06.01.2021, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată de către mama unei minore din municipiul Huși, despre faptul că fiica sa în vârstă de 15 ani a fost lovită în repetate rânduri și lipsită de libertate în mod ilegal de către iubitul ei, în vârstă de 21 de ani din municipiul Huși, județul Vaslui.

 

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Huși, a rezultat că autorul, Beșleagă B. în vârstă de 21 de ani, din municipiul Huși, cunoscut cu antecedente penale, în seara zilei de 05/06.01.2021, a lovit-o pe minora, a lipsit-o de libertate în mod ilegal nedându-i voie să părăsească locuința sa, prin constrângere și totodată a întreținut relații sexuale cu aceasta timp de mai multe luni.

 

Beșleagă B. a fost reținut de căte polițiști pe o perioadă de 24 de ore în data de 06.01.2021.

 

În data de 07.01.2021, a fost prezentat Judecătoriei Huși cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zilie, fiind admisă.

Autorul în cauză, este client fidel al polițiștilor huseni, săvârșind în decursul anului 2020 mai multe infracțiuni printre care:furt calificat, infracțiuni la regimul rutier( conducere unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului soldat cu un accident rutier) fiind reținut pentru 24 de ore de către Biroul Rutier Huși în luna octombrie, o infracțiune de ultraj, până în prezent acesta a săvârșit un număr de 6 infracțiuni fiind mai mult de cât justificată măsură judecătorilor huseni de a-l aresta preventiv, ținând cont de gradul de pericol pe care îl prezintă acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img