joi, 18 aprilie, 2024

HUSI: Au batut cu bestialitate un tanar insa sunt liberi prin municipiu

Distribuie:

Publicat:

Politistii de investigatii criminale au retinut doi tineri din municipiul Husi care au savarsit infractiuni cu violenta asupra unei persoane aflate intr-o statie destinata autovehiculelor pentru transportul in comun.

In noaptea de 15/16.06.2016, Politia municipiului Husi a fost sesizata de catre un tanar, in varsta de 21 ani, din municipiul Husi, cu privire la faptul ca a fost lovit de doua persoane, in timp ce se afla pe strada.

Din cercetarile efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Husi a rezultat faptul ca in seara de 15.06.2016, tanarul se afla, alaturi de alte persoane, pe strada Calea Basarabiei, din municipiul Husi, in statia destinata autovehiculelor pentru transportul in comun. La un moment dat, in zona respectiva au venit Valeriu Ciobotaru, de 25 ani si Ioan Ciobotaru, de 28 ani, ambii din municipiul Husi. Cei doi au lovit tanarul, in varsta de 21 ani (Lila Romeo Vladut), avand pe maini obiecte contondente. Ulterior, desi victima cazuse, tinerii au continuat sa o loveasca cu pumnii si picioarele si au solicitat martorilor sa nu intervina. Tanarul a fost preluat de un echipaj al ambulantei si transportat la Spitalul municipal Husi, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cerebral, plaga contuza regiunea parietala dreapta prin agresiune”.

In baza probatoriului administrat, politistii i-au retinut pe C. Valeriu si C. Ioan pentru 24 ore, fiind prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi cu propunerea de arestare preventiva. Acestia sunt persoane cunoscute cu antecedente penale pentru comiterea de infractiuni cu violenta.

Fata de cei doi s-a dispus cercetarea in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img