vineri, 29 martie, 2024

Husi: Bunica Geta a primit ajutoarele mult asteptate – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Marti, 14 februarie, bunica Geta Romascu a primit o masina de lemne. Totul a fost achitat din sumele donate de oamenii cu sufletul mare din municipiu, dar si de peste hotare. Nimeni nu a putut ramane indiferent la povestea saracei bunicute, in varsta de 90 de ani. Ba mai mult, tot in cursul zilei de marti, batrana a primit un frigider de la un omenos husean.

Urmeaza ca, in viitorul apropiat, sa ii fie rezolvata si problema curentului electric independent, pentru a putea folosi frigiderul si, de ce nu, un radio sau un televizor.

In cursul zilei de luni, 13 februarie, bunica Geta, de la poalele padurii Dobrina, de la iesirea din municipiul Husi, a avut parte, poate, de cea mai frumoasa surpriza din ultimii ani. Echipa cotidianului bzv.ro, impreuna cu reprezentantii Asociatiei Sportive HUSANA, dar si cu persoane care au contribuit la strangerea de ajutoare, s-a deplasat la bunica Geta, de pe strada Dobrina, de la iesirea din municipiul Husi. Batrana de 90 de ani a primit hainute si incaltari noi, carne de pui si porc, morcovi, oua, fasole, ardei gras, varza, ulei, peste 25 de kg de cartofi, peste 10 kg de mere, compoturi, banane, portocale, cat si o serie de tigai si oale, o lenjerie de pat si o patura. Practic, femeia greu incercata de viata a primit cele trebuincioase pentru o luna fara griji. La campania de ajutorare au contribuit huseni aflati in tara, cat si peste hotare, dar si afaceristi locali, care au promis ca se vor implica in continuare si ii vor oferi un sprijin bunicii Geta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img