News Flash:

HUSI-Clubul Rotary sustine performanta

9 Decembrie 2014
3014 Vizualizari | 0 Comentarii
Club Rotary Husi va invita vineri -19 Decembrie- la Sala Primariei, la ora 18:00 la un eveniment specific organizatiei. In cadrul festivitatii “Club Rotary sustine performanta”, aflata la a-8-editie, se vor premia noua copii cu rezultate extraordinare la invatatura din municipiu. Totul se va termina intr-un ambient de muzica si teatru prezentat de Casa de Cultura” Alexandru Giugaru” si Spectacol de improvizatie cu SC IMPRO SRL -Teatrul “IMPRO”.

Ce inseamna Club ROTARY?

Rotary este o organizatie mondiala, ce grupeaza peste 1,2 milioane de reprezentanti ai elitei profesionale, de afaceri si lideri ai comunitatilor locale. Membrii cluburilor Rotary, cunoscuti si sub numele de Rotarieni, ofera servicii umanitare si incurajeaza promovarea standardelor etice ridicate in toate profesiile, ajutand la instaurarea pacii si intelegerii in lume. Astazi exista 33.000 de cluburi Rotary, in peste 200 tari si regiuni geografice. Cluburile sunt apolitice, nereligioase si sunt deschise tuturor culturilor, raselor si credintelor.

Primul club Rotary din lume a luat fiinta la Chicago, in data de 23 Februarie 1905, la initiativa lui Paul Harris, un avocat care a reusit sa grupeze intr-un club profesional, acel spirit de prietenie pe care l-a simtit in micul oras al tineretii sale. Numele Rotary deriva din practica de inceput a rotatiei locatiei intalnirilor, intre sediile membrilor clubului.

teatrul impro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015691 (s)