News Flash:

HUSI:“FESTIVALUL PRIMAVERII” – UN FESTIVAL AL BUCURIEI SI VESELIEI-FOTO

11 Aprilie 2014
2513 Vizualizari | 0 Comentarii
Festivalul Primaverii este deja o traditie pentru municipiul Husi si comunele limitrofe, drept dovada ca se afla la a III-a editie” au mentionat oragnizatorii in cuvantul de inceput.

In cadrul spectacolului au evoluat miercuri, 09 aprilie 2014, pe scena primariei municipiului Husi un numar de 41 de formatii de dans, doua soliste vocale, incepand cu prescolarii de la grupa mica pana la elevii claselor I – IV de la Scoala gimnaziala “Ion Creanga”, Husi, numarul total al artistilor fiind de 630 prescolari si elevi.

Editia a III – a a festivalului a avut un plus de valoare atat prin numarul mare de participanti, cat si prin calitatea programelor prezentate impresionand sala si juriu prin numere originale, deosebite. In ceea ce priveste costumatiile micutilor a fost un adevarat regal, fapt dovedit prin premiile acordate (35 de premii I, 8 premii II).

Mascota Pipo mult indragita de prescolari a fost si ea prezenta la actiune, urandu-le succes micutilor, incurajandu-le in acest fel evolutia pe scena.

La spectacol au fost invitati reprezentanti din cadrul ISJ Vaslui, Biblioteca municipala “M. Ralea” Husi, Palatul Copiilor Vaslui, CCD Vaslui, Clubul Elevilor Husi, Asociatia Congregatia Surorilor Franciscane Misionare de Asissi- filiala Husi, institutii partenere in cadrul proiectului, membrii prezenti constituind cele doua comisii de jurizare.

Doamna inspector de specialitate prof. Popescu Zoe, in calitate de presedinte al juriului, a felicitat organizatorii, cadrele didactice participante, parintii copiilor, dar in mod special prescolarii care au evoluat pe scena, apreciind totodata atat calitatea programelor artistice, cat si costumatiile copiilor.

Doamna director prof. Hrapciuc Viorica impreuna cu organizatorii (Pascal Liliana, Corciovei Tatiana, Stoian Maria Margareta, Munteanu Valerica, Albu Liliana) a adus multumiri sponsorilor (S.C. ADACONI S.R.L. – DISTRIBUITOR AL PRODUSELOR „DACO” si S.C. PRODCYP S.R. L. HUSI) care au contribuit la buna desfasurare a festivalului si tuturor participantilor la festival si le ureaza succes in activitatile viitoare.
Galerie Foto

3
festivalul primaverii husi isj vaslu ccd vaslui popescu zoe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017672 (s)