vineri, 19 aprilie, 2024

HUSI – Ignoranta totala marca Ciupilan, fostul sef DSV Vaslui nu și-a plătit chiria ANL din anul 2016 – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Nu suntem noi în măsura sa judecam, însă, in ședința de Consiliu Local al municipiului Husi, a ieșit la suprafața o situație cel puțin jenanta pentru renumitul medic veterinar Mitiu Ciupilan, cel care a deținut pe valurile PSD, șefia DSV Vaslui.
 

Consiliera liberală Popa Cătălina, a subliniat faptul ca in topul celor datornici, tronează un nume cu rezonanta in municipiu . Conform documentelor, Mitiu Ciupilan, nu și-a mai plătit chiria la apartamentul ANL din anul 2016, suma datorată ridicându-se la peste 15.000 de lei . Mitiu Ciupilan s-a făcut remarcat in urbea huseana in urma unor situații in care s-a complăcut .

 

In anul 2018, Mitiu Ciupilan, atunci in varsta de 45 de ani, fostul director al Directiei Sanitare Veterinare al judetului Vaslui, a fost depistat la inceputul lunii iulie, pe Soseaua Husi -Stanilesti, circuland linistit la volanul autoturismului proprietate personala, insa cu permisul suspendat.

 

Nu a fost oprit pentru o verificare de rutina, acesta a fost depistat cu viteza de aparatul radar. Cand politistii l-au oprit pe seful DSV Vaslui, desi nu a dorit sa prezinte documentele, au constat cu stupoare intr-un final ca barbatul avea dreptul de a conduce suspendat in luna iunie.
 

Mitiu Ciupilan s-a ales cu dosar penal si este cercetat pentru conducerea unui autoturism desi avea acest drept suspendat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img