News Flash:

Husi: Scoala Altfel: “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”

8 Aprilie 2014
2600 Vizualizari | 0 Comentarii
Maine 09 aprilie 2014, incepand cu ora 10,00 se va desfasura in sala Primariei Municipiului Husi concursul zonal “Festivalul Primaverii”, editia a III- a, activitate cultural-artistica, care se afla in calendarul activitatilor extracurriculare al I.S.J. Vaslui si se incadreaza in programul de activitati Scoala Altfel: “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”

Organizatorii festivalului sunt Gradinitele cu Program Normal Nr. 6/9 – structuri ale Scolii gimnaziale “Ion Creanga” Husi, unitate cu personalitate juridica si anume: Pascal Liliana, Stoian Maria Margareta, Corciovei Tatiana, Munteanu Valerica, Albu Liliana.

Coordonatorii proiectului: Inspector de specialitate pentru invatamantul prescolar, prof. Popescu Zoe, Director Scoala gimnaziala Nr. 2 Husi, prof. Hrapciuc Viorica, educatoare coordonatoare, Pascal Liliana

Scopul activitatii este de a valorifica potentialul artistic al copiilor, contribuind astfel la formarea laturii estetice si sociale a personalitatii umane, la dezvoltarea gustului pentru frumos, urmarind in acelasi timp stimularea talentului si a aptitudinilor in domeniul artistic.

Spectacolul- concurs este destinat copiilor prescolarii, educatoarelor si parintilor copiilor din municipiul Husi si comunele aferente.

Concursul cuprinde doua sectiuni:

     1. Programe artistice - care sa fie in concordanta cu tema concursului.
Costume. Se vor premia cele mai originale costume de la sectiunea programe artistice.
In concurs sunt un numar de 43 de programe artistice variate prin tematica si nivele de varsta, participa gradinitele din municipiul Husi dar si din comunele aferente acestuia: Berezeni, Hoceni, Ghermanesti, Poganesti, Cretesti, Deleni su Hurdugi. De asemenea participa si cateva gradinite din municipiul Barlad si de la Scoala de dans MONIQUE
Organizatorii aduc multumiri sponsorilor care au contribuit la buna desfasurare a festivalului: S.C. ADACONI S.R.L. – DISTRIBUITOR AL PRODUSELOR „DACO” si S.C. PRODCYP S.R. L. HUSI

Concomitent cu Festivalul Primaverii se va desfasura si Festivalul judetean de gimnastica si dans “SPERANTA”, organizat de Palatul copiilor Vaslui in parteneriat cu ISJ Vaslui, Colegiul Economic “Anghel Rugina” Vaslui, Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Vaslui.

Vor fi doua comisii de jurizare stabilite de comun acord cu organizatorii in a carei componenta vor fi inclusi inspectori scolari si metodisti de specialitate, personalitati recunoscute in domeniul activitatilor cultural artistice si sportive etc.
La spectacol va fi un invitat surpriza, mascota PIPO, un prieten indragit de copiii prescolari. PIPO este personajul din revista cu acelasi nume “PIPO”, care este un auxiliar didactic ce sprijina activitatea preventiv-educativa din gradinita si familie. Revista este parte a unui proiect educational al MEN “Sa citim pentru mileniul III” cu toate ISJ-urile din tara.
La spectacol sunt invitati si elevii Scolii Gimnaziale “Ion Creanga”, Husi care sunt activati in proiectul educational „TU, ESTI VANTUL DE SUB ARIPILE MELE”, proiect coordonat de d-na educ. Stoian Maria Margareta avand drept scop formarea si dezvoltarea personalitatii copiilor, imbunatatirea performantelor scolare, precum si stimularea interesului si a dorintei copiilor de a se cunoaste si de a forma noi cercuri de prieteni (altul decat mediul de provenienta).

Galerie Foto

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039902 (s)