News Flash:

HUSI: Simpozion judetean, JOCUL, POARTA DE INTRARE A COPILULUI IN LUME” -FOTO

1 Iunie 2014
3771 Vizualizari | 0 Comentarii
Astazi,sambata 31. 05. 2014, Gradinita cu P. P. nr. 12 Husi, a fost gazda simpozionului judetean, Jocul, poarta de intrare a copilului in lume” editia a II-a. Simpozionul face parte de proiectul judetean, Deschideti portile copilariei”, si se adreseaza cadrelor didactice din judet. La simpozion au fost invitati inspectorul de specialitate al ISJ Vaslui, prof. Popescu Zoica, din partea CCD Vaslui filiala Husiprof. Gutu Culina, iar din partea Bibliotecii Municipale, Mihai Ralea” Husi, jurist Tudose Alina. De asemenea, au participat cu referate si comunicari stiintifice, cadrele didactice din unitatile care de altfel ne sunt si partenere de proiect: Gradinitele nr. 6, 10, 2 Husi, Gradinita nr. 15 Vaslui, Gradinita nr. 5 Barlad, Gradinita, Norocel” Negresti, Gradinite din mediul rural Poganesti si Chersacosu.

Simpozionul este coordonat de inspectorul de specialitate prof. Zoica Popescu, de la ISJ Vaslui, director. Prof. Gutu Mihaela, prof. Patrascu Luiza, ed. Turculet Marilena, cadre didactice la Gradinita cu P. P. nr. 12 Husi.

     Obiectivul cadru al acestui simpozion este valorificarea jocului in dezvoltarea sociala, fizica si cognitiva a copilului, prin exprimarea trairilor si sentimentelor fata de lumea fermecata a copilariei.
Prin aceasta sesiune judeteana de referate si comunicari metodice – „Jocul poarta de intrare a copilului in lume”, editia II-a, colegele educatoare din judet si-au impartasit din experienta didactica acumulata de-a lungul anilor cu privire la importanta jocului si rolul acestuia in dezvoltarea armonioasa a copiilor.

In cadrul activitatii, care a reprezentat si finalizarea simpozionului judetean „Jocul poarta de intrare a copilului in lume”, am aflat care este importanta jocului prin continutul celor doua capitole: Referate si comunicari stiintifice si Exemple de buna practica ale cadrelor didactice.

“Deschiderea simpozionului a fost realizata prin prezentarea unui minispectacol realizat de copiii grupei mari, Piticot”, printr-o suita de dansuri populare (hora, sarba, ciobanas, coasa), urmat de prezentarea comunicarilor stiintifice si a exemplelor de bune practici in power-point de catre fiecare participant. Un plus de valoare la acest simpozion a fost modalitatea de prezentare a exemplelor de bune practici. Organizatorii simpozionului au felicitat cadrele didactice participante, apreciind calitatea materialului prezentat si frumoasa colaborare de-a lungul anului in cadrul proiectului judetean, Deschideti portile copilariei”.a declarat pentru cotidianul BUNA ZIUA VASLUI, doamna director, Mihaela GUTU

Galerie Foto

simpozion_1
dezvoltarea sociala mihaela gutu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0890 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032542 (s)