News Flash:

Husi: Targul creatorilor populari " Lumina din lumina "

22 Februarie 2014
1864 Vizualizari | 0 Comentarii
targu frumosului
Incepand cu data de 11 aprilie in municipiul Husi, aleea de pe langa parcul Rodina va fi neincapatoare pentru zecile de artisti care isi vor pune la expozitie cat si spre vanzare, diferitele obiecte traditionale.

La organizarea acestui eveniment se va implica Consiliul Local, primarul Ioan Ciupilan, dar si Casa de Cultura” Alexandru Giugaru” Husi. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a trei zile si la el vor participa artisti din toate colturile tarii. Principalul coordonator al evenimentului este artistul husean, Stefan Scukat.

Nume sonore din lumea creatorilor de arta populara vor fi prezenti, printre care amintim: Levente Sas; Geta si Iliuta Ghiorghe; Elena si Nicu Gheorghian; Lilian Toderascul; Buraga Maria; Luna Elena; Boicu Elena.

"Artistii populari vor fi prezenti in perioada de 11-12-13 aprilie in municipiul Husi pentru a incanta si a le demonstra husenilor, dar si intregului judet ca traditia nu va muri niciodata pentru ca ea curge in venele noastre zi dupa zi." a declarat Stefan Csukat .

La acest eveniment va mai participa cu obiecte de cult popular si sculptorul in mobilier rustic, Stefan Scukat,

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1083 (s) | 35 queries | Mysql time :0.028560 (s)