vineri, 29 martie, 2024

HUSI: Vezi cine este mitocanul care merge cu BMW la magazinul de paine – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Individul care in cursul diminetii de duminica, 9 iulie, cu o aroganta iesita din comun, a patruns cu autoturismul BMW pe trotuar, printre trecatori, pentru a-si cumpara paine, se numeste MARIAN. Pe o retea de socializare si-a pus pseudonimul DON MARIO. De aici se pare ca putem intelege de ce a recurs la acel gest lipsit de sens.

Din pacate, ”DON MARIO” nu este din Italia si nici nu este vreo capetenie a mafiei siciliene. Provine din localitatea SATU NOU, unde detine o mica afacere cu piese auto.

STIREA INITIALA : Siguranta cetatenilor din centrul municipiului Husi, in zona unei brutarii, a fost pusa in pericol de un ghertoi, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Individul, foarte plin de sine, dornic de afirmare, a intrat cu “bolidul” pe trotuar pana in fata ghiseului, totul pentru a-si cumpara o paine. Pe parcurs a atins cu masina persoane, plase, ba chiar a panicat o femeie ce se afla cu carucior, in care avea un copil mic.

Individul, foarte mandru de reusita sa, si-a cumparat produsul de panificatie, apoi a dat cu spate cativa metri si a plecat.

Un cititor al cotidianului bzv.ro ne-a trimis filmarea, sperand ca autoritatile sa se autosesizeze si soferul sa fie sanctionat cumva.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img