marți, 23 aprilie, 2024

I-ar fi ‘DEVOALAT PLANUL SECRET’ al lui Liviu Dragnea: Ce intelegere are cu Tudorel Toader in FAVOAREA Laurei Codruta Kovesi

Distribuie:

Publicat:

Laura Codruța Kovesi este propunerea Parlamentului European pentru șefia Parchetului European! Totul depinde, însă, de votul în Consiliul UE, unde favorit este candidatul francez, Jean-François Bohnert.

Victor Ponta a relatat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România 9”, moderată de Ionuț Cristache, că Liviu Dragnea ar fi pus la punct un plan prin care Kovesi să fie atacată de oficialii români tocmai cu scopul ca europenii să o vadă ca pe o victimă și să o aleagă procuror șef european. Conform lui Ponta, Tudorel Toaderar fi făcut și el parte din plan, pentru că el a trimis scrisori oficialilor europeni în care a titrat ce a făcut Kovesi la șefia DNA și cum a fost revocată din funcție de Klaus Iohannis.

”E planul pus la punct bine, de Liviu Dragnea. Vor să o trimită pe Laura Codruța Kovesi la Bruxelles, să scape de ea. Nu o vor aici ca să nu candideze. Pe domnul Tudorel Toader pot să îl bănuiesc de multe, dar că face prostii, nu. Îl duce capul foarte mult.”, a spus Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img