joi, 28 martie, 2024

I-au smuls din bratele mamei prea sarace! Fara pic de mila le-au anulat orice sansa la fericire. Mama lor este devastata! FOTO

Distribuie:

Publicat:

O femeie din cartierul Dallas are rolul si de mama, si de tata • Copiii traiesc in conditii groaznice, iar sobolanii locuiesc cu ei in casa • In urma cu cateva zile, copiii i-au fost luati de catre stat • Femeia plange de disperare si isi vrea copiii inapoi • Dragostea pentru copiii ei este nemarginita si afirma ca ei sunt singura ei putere

O relatie nepotrivita, la timpul nepotrivit, lasa in urma ei multe consecinte dureroase. O mama singura din cartierul iesean Dallas are trei copii, pe care i-a crescut cu multa dragoste, afectiune si grija. Lipsa banilor si lipsa unui sprijin din partea unui barbat au coplesit-o, dar femeia nu a renuntat niciodata sa-si sacrifice viata pentru copiii ei. In urma cu cateva zile, insa, femeia a ramas fara cei trei copii, din cauza conditiilor precare in care locuiau.

Saracia crunta si mizeria in care acestia locuiau era, parca, rupta de realitate. Viata lor este lipsita de tot ceea ce presupune curent electric sau apa, iar toate treburile casnice se realizeaza folosind apa rece, din fantana. Tatal copiilor este plecat in strainatate, iar orice ajutor din partea lui este inexistent. A plecat fara sa se uite in urma. Otilia, mama celor trei copiii in varsta de 3, 6, respectiv 8 ani, a ramas singura in urma cu patru ani, momente in care a trecut prin multe incercari dificile.

Desi i-au facut din dragoste, sotul a plecat

Tineri fiind, cei doi s-au iubit cu adevarat, dar lipsa banilor le-a slabit din ce in ce mai tare relatia. Cuplul s-a destramat, iar femeia a ramas singura, fara niciun ajutor, traind intr-o casa care, la prima ploaie sta sa se darame. "Eu m-am casatorit cu sotul meu din dragoste, toti copiii sunt facuti cu el. El a plecat la munca in strainatate, m-a lasat fara acoperis la casa, ma ploua si ma ningea in fiecare seara, dar eram sigura ca asteptarea asta are sens. Pana nu s-a mai intors acasa vreo doi ani, bani nu ne trimitea si nu mai stiam nimic de el. Apoi a sunat si a zis ca si-a gasit pe cineva acolo, in strainatate unde e el, si ca vrea sa o aduca pe femeia aia acasa. Si am acceptat asta doar ca sa vina sa-si revada copiii. Nu va mai spun ca eu dormeam cu copiii pe jos si el dormea cu femeia aia in pat, si cand ma intrebau copiii cine e doamna aia, le ziceam ca e sora lui. Erau mici si nu intelegeau ei prea multe. Apoi a plecat din nou si a inceput sa se preocupe si de noi, mai trimitea bani, ne mai suna sa ne intrebe cum ne simtim, daca suntem bine, si ne-am impacat. A venit iarasi acasa si l-am surprins ca se uita la filme pentru adulti cand era cu fetele in pat. Odata l-am vazut ca s-a dezbracat total in fata copilelor si am zis ca este de ajuns, nu pot sa indur asa ceva, iar copiii erau in pericol", spune mama celor trei copii.

A trecut prin multe momente de chin

Femeii i-a fost greu sa povesteasca clipele de cosmar prin care a trecut ani la rand, dar a vrut sa transmita un semnal de alarma pentru toate femeile care au fost sau inca sunt in aceeasi situatie. "Am fost tratata mizerabil, data afara din casa cu copiii mici dupa mine. Am fost batuta, taiata peste tot, am fost impinsa prin geamuri si usi de sticla care s-au spart, am fost umilita, scuipata si toate cele. Pana nu am mai suportat si am sunat la Politie si l-au scos din casa. Acum nu mai are voie sa se apropie nici de mine, nici de copii. Am indurat, pentru ca orice copil are nevoie si de mama si de tata, dar decat cu un astfel de parinte de la care nu au nimic de invatat, mai bine fara. Si ne e mai bine de cand a plecat si nu s-a mai intors", povesteste usurata Otilia.

Toate sacrificiile au fost in zadar

Otilia a facut tot posibilul sa-si pastreze copiii, dar din cauza faptului ca cei mici aveau zile la rand in care nu mancau si din cauza focarului de infectie in care acestia traiau, statul i-a luat pe cei trei micuti si i-a integrat printre straini, intr-un centru de plasament din Iasi.

Vineri, pe 19 aprilie, cei trei si-au strans mama in brate cu multa speranta in ochi si in suflete. "Au venit si mi-au explicat ca asa e mai bine, cel putin pentru moment. Ca nu am o casa normala unde sa ii spal, nu au cum sa-si faca temele pe intuneric, sunt sobolani. Eu inteleg si stiu ca nu e normal, dar copiii mei sunt sanatosi, nu au nicio boala. Eu daca m-am chinuit atat sa-i cresc cum am putut eu mai bine, de ce mi-i ia? Sunt cazuri si mai grave, unde parintii beau si sunt agresivi cu copiii, chiar daca au o situatie financiara buna. Doar banii au ajuns sa conteze pe lumea asta? O sa muncesc si o sa repar casa sau o sa ma mut in chirie, o sa fac orice numai ca sa-mi dea copiii inapoi. Ei sunt lumina ochilor mei, nu pot sa traiesc in lipsa lor", incheie mama, cu lacrimi in ochi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img