joi, 25 aprilie, 2024

Și la Bârlad a început vaccinarea împotriva virusului Sars-Cov2! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Luni, 4 ianuarie, la Bârlad, odată cu debutul campaniei de vaccinare anti Covid, primii doi localnici care și-a inoculat serul au fost medicul Monica Aioanei și ambulanțierul Silviu Rugină.

Campania se desfășoară, momentan, în două centre, unul la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” și un altul în incinta Centrului de revitalizare corporală și loisir, pus la dispoziție de Primăria Municipiului Bârlad. În această primă etapă se vor administra vaccinuri doar membrilor personalului medico-sanitar. Până se va ajunge la etapa vaccinării populației generale numărul centrelor din municipiul Bârlad va fi suplimentat, în funcție de solicitări.

„Gestul făcut de către cei aflați în prima linie în lupta cu această boală, care au ales să se vaccineze fără rezerve, trebuie să ne motiveze pe fiecare în parte. Personal, atunci când va fi momentul, și eu mă voi vaccina pentru că numai astfel pot spune că am contribuit la stoparea răspândirii acestei boli și chiar la eradicarea ei. Sfatul meu, pentru toți bârlădenii, este să profităm de această șansă și în momentul în care va debuta etapa vaccinării populației generale să mergem la centre și să solicităm administrarea vaccinului. Vreau să îi felicit pe primii doi bârlădeni care s-au vaccinat astăzi și să îi asigur că sunt un model de urmat, pentru noi toți”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img