marți, 16 aprilie, 2024

Ți-o amintești pe Mirela Baniaș de la Insula Iubirii? Concurenta a ajuns de nerecunoscut

Distribuie:

Publicat:

Mirela Baniaș s-a numărat printre concurenții sezonului patru al emisiunii „Insula Iubirii”. Ea venise să-și testeze relația cu Ionuț Gojman, un tânăr cu care voia chiar și să se căsătorească. Din păcate, relația lor a picat testul, iar cei doi s-au despărțit. Iată cum s-a schimbat viața ei după emisiune!

Mirela Baniaș de la Insula Iubirii, de nerecunoscut

Mirela Baniaș s-a bucurat de o expunere mare în media, dat fiind faptul că a fost unul dintre personajele îndrăgite în respectiva emisiune. Așa se face că la scurt timp, tânăra a devenit influencer în mediul online. Conturile sale de pe rețelele de socializare erau foarte populare, iar brandurile au ales-o pentru multe campaniii.

În paralel, Mirela Baniaș și-a întâlnit marea iubire, un afacerist prosper din orașul ei natal, pe nume Florin Tecar. Acesta i-a devenit între timp și soț, iar relația dintre ei este una așezată și plină de iubire. Cei doi își doresc să devină părinți, însă fructul iubirii lor întârzie să apară.

Cum arată acum Mirela Baniaș

După cum era de așteptat, anii ce-au trecut au venit și cu câteva schimbări de ordin fizic pentru Mirela. Ea a apelat de mai multe ori la diverse artifcii pentru a-și schimba înfățișarea. Sinceră, fosta concurentă de la Insula Iubirii recunoaște că a calcat pragul cabinetului doctorului estetician și că și-a făcut diverse îmbunătățiri: „Mi-am corectat pomeţii, cearcănele, sprâncenele şi şanţurile nazale şi acum mă simt cel putin cu 5 ani mai tânără‘, spunea Mirela Banias de la Insula Iubirii în mediul online, acum câțiva ani.

Ea recunoștea în 2020 că are mai multe intervenții și că la fiecare 6 luni merge la un nou retuș: „Da, recunosc că am operații estetice…. Am, chiar de fiecare dată când mi-am făcut ceva AM și postat. La 38 de ani nu mai cred în creme minune, decât în puterea lor de hidratare. La 6 luni trec pragul esteticianului pentru retușuri’, scria bruneta pe Instagram, în trecut. Chiar și nasul a suferit o modificare, Mirela Baniaș dorindu-și o altă formă: „Da, l-am corectat și sunt foarte mulțumită”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img