sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Iancu ATACA: dezvaluiri INCREDIBILE! Ce ar ascunde Coldea, Kovesi si Basescu

Distribuie:

Publicat:

Dezvaluiri incendiare in direct la Romania TV. Un miliardar aflat in spatele gratiilor aduce acuzatii fara precedent la adresa Laurei Codruta Kovesi, a lui Florian Coldea, Traian Basescu, dar si Calin Popescu Tariceanu. Marian Iancu, condamnat la ani grei de puscarie, a oferit un interviu exploziv lui Victor Ciutacu. Iancu a acuzat faptul ca procesul sau a fost unul fabricat. “Am o sentinta de 12 ani pentru evaziune fiscala, desi expertii au spus ca nu exista evaziune fiscala. Vestita Camelia Bogdan a negat. Nu a insusit parerea expertilor. Te numesc Bin Laden si te judeca precum pe el. Am aflat si acum adevarul. Sunt ca domnul Voiculescu. Lumea uita. Nu doar dansa a incalcat regulile procesuale. Si Mihalcea Alexandru.”, a tunat Iancu.

Seria acuzatiilor a continuat. Alina Bica, Florian Coldea si Traian Basescu au fost primii luati in colimator. “Alina Bica nu este cea pe care o vedeti acum. Ea este identica cu noul cod penal. Se identifica la perfectiune cu noul cod penal. Tot ce reclama acum, asta a facut cand era procuror. Arestari abuzive, totul. Acum a inteles despre ce este vorba. Ce inseamna cand nu poti sa te aperi. Povata nemernica dupa care s-a condus statul de cand ne-a condus Traian Basescu. Povata lui Florian Coldea ca nu conteaza ce face ci ce se considera ca se face. Coldea nu era pe aceeasi lungime ca doamna Bica.

Bica e o victima a dansei si a sistemului. A lucrat pentru sistem. Bica si Coldea au lucrat pentru ei si pentru sistem. Cand ajung sa aiba probleme, vorbesc doar ce el convin. Bica e identica cu noul cod penal gaunos. Asa era si Bica atunci cand era procuror. Eu nu pot sa fiu pacalit de retorica ei din ultimele luni. As fi ipocrit sa spun ca nu ma bucur de ce i se intampla. Sa se impace si sa spuna ca a facut si ea la fel. A adoptat acelasi discurs ca mincinosul de Basescu. Spune, dar nu spune. Ameninta cu jumatati de adevaruri.”, spune Iancu. Nici seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu nu a scapat de acuzatiile lui Iancu. Milionarul puscarias spune ca Tariceanu ar fi distrus RAFO, societatea fostului patron al lui Poli Timisoara. “A fost un meci intre mine si Tariceanu. Cine a distrus RAFO a fost Tariceanu. Nu mi-au dat drumul pana cand nu am vandut RAFO. Am negociat prin dansa. Avea politist trimis la negocieri.

Pe Coldea nu l-a interesat sa ia bani de la noi. RAFO este singura rafinarie care si-a platit datoriile integral. ANAF si-a luat toti banii, a incasat 260 de milioane de euro. Mi-am platit datoriile la buget si fac puscarie. Daca imparteam banii si nu plateam poate era mai bine. Ar fi trebuit sa dai la toti. Eu nu am dat la nimeni.

Camelia Bogdan si Mihalcea sunt ucigasi judiciari. A fost un complet al lui Coldea care l-a executat pe Voiculescu. Coldea in campul tactic nu putea sa faca nimic fara Lia Savonea. A fost o complicitate interioara. A fost dispus noul complet fara sistem aleatoriu. Ovidiu Tender e om de calitate. Nu va spune niciodata acest lucru. Si eu am fost folosit de generali SRI. Unii trec peste limita, altii se complac, altii nu. Coldea are noroc ca Tender nu vorbeste. Poate totusi sa fie convins. Are multe sa spuna. Coldea a dispus completul de judecata ca sa spele imaginea SRI patata de actiunile lui personale. Partea SRI care a lucrat pentru el a fost in interes personal. Doar pentru el. Astept de la Tariceanu pe retorica lui de antistat mafiot sa schimbe ceva? Sunt doar vorbe goale.”, a dezvaluit Iancu. Nici Laura Codruta Kovesi nu a scapat de acuze. Iancu spune ca aceasta ar avea legaturi cu Dinu Patriciu si cu dosarul Rompetrol. “L-a acoperit Kovesi atatia ani de zile pe Patriciu. A fost o frauda de un miliard de dolari. E dosarul acolo, dar nu s-a facut nimic. DNA-ul condus de Kovesi are doua unitati de masuri. Una cu Guvernul antipatic si alta gingasa pentru celalalt. Statul roman va plati zeci de milioane din cauza acestor procese. Prejudiciile sunt inventate. “, a tunat Iancu.

Miliardarul s-a referit si la cazul lui Dan Voiculescu. “Imobilele Antena 3 nu pot fi vandute. Le vor da inapoi proprietarilor. Vor fi obligati sa le restituie ca procesul nu a fost corect. Au incercat si la mine, dar nu au reusit. Eu m-am aparat mult mai tare. Acolo nu a fost un proces echitabil. Nu lucrez, nu scriu carti. Eu ma apar doar pe legislatie. Eu nu vreau absolut nimic. Nu vreau sa mi se scada nimic. Tinta mea e sa ma apar si sa desfiintez toate minciunile la adresa mea. M-am impacat cu Dan Voiculescu. Noi eram certati cand era prieten cu Dinu Patriciu. Ne-am dat seama ca am patit acelasi lucru din cauza aceluiasi complet de judecata.

Sper ca acest Coldea sa raspunda la un moment dat pentru ce a facut. Bica mi-a spus ca asta e ordinul sa ma aresteze. Muscalu i-a dat ordinul venit de la Tariceanu. Tariceanu si Muscalu au negociat functiile cu dosarul meu pe masa.”, a incheiat Iancu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img