sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Iată ce creşte cu adevărat libidoul femeilor! Toţi bărbaţii ar trebui să ştie!

Distribuie:

Publicat:

Dorinţa sexuală a femeilor este influenţată de multe aspecte. Este bine de ştiut că există un detaliu care poate influenţa pozitiv viaţa sexuală a acestora.

Se ştie că, în majoritatea cazurilor, femeile sunt cele care se ocupă de treburile casnice – curăţenia, spălatul vaselor, prepararea mâncărurilor şi de îngrijirea copiilor. Uneori, aceste treburi sunt atât de copleşitoare pentru femei şi le ocupă atât de mult timp încât nu mai au chef şi de sex.

Un studiu al cercetătorilor de la Universitatea de Tehnologie Swinburne publicat în Journal of Sex Research a arătat că femeile care sunt ajutate de partener în treburile casnice au un libido mai mare. De asemenea, cercetarea a arătat că aceste femei sunt şi mai mulţumite de relaţia lor.

Pentru a analiza complexitatea dorinţei feminine, cercetătorii au luat în considerare o teorie recentă care propune că există două tipuri diferite de dorință, cea diadică (pe care o simte o persoană faţă de alta) şi cea solitară, care este descrisă ca un sentiment de sexualitate individuală. Cu alte cuvinte, dorința diadică este legată de dinamica relației, în timp ce dorința solitară implică, în principal, să te simți bine cu tine însuți ca ființă sexuală independentă de ceilalți.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img