vineri, 19 aprilie, 2024

Iată ce se întamplă în corpul tău dacă mănanci două banane pe zi

Distribuie:

Publicat:

Mananca două banane pe zi! Gurii de sănătate au o relație de dragoste / ură cu aceste fructe galbene curbate. Unii sunt împotriva consumului excesiv, în timp ce alții ii vând beneficiile. Este foarte confuz. Suntem curioși să știm ce se întâmplă cu adevărat în corpul tău dacă mănânci două banane pe zi – rezultatul este destul de interesant!

Aceste lucruri pozitive se întâmplă.

Zahăr

Desigur, o banană are un nivel ridicat de zahăr, iar unele persoane (de exemplu, diabeticii) trebuie să fie atente la consumul lor. Dacă faci exerciții fizice și mănânci sănătos, atunci următoarele efecte vor apărea în corpul tău dacă mănânci două banane pe zi.

Obțineți mai multă energie

Carbohidrații din banane vă oferă mai multă energie, deoarece energia este absorbită lent. Pe de altă parte, gustările îndulcite cu zaharuri granulate vor oferi un impuls de energie la început, care se va diminua rapid.

Mananca două banane pe zi! Mai puține crampe musculare

Te-ai trezit vreodată în miez de noapte din cauza unei crampe? Puteți opri acest lucru consumând banane. Conțin niveluri ridicate de potasiu, ceea ce vă asigură că mușchii nu se vor contracta atât de repede.

Mai puțin arsuri la stomac

Ai deseori arsuri la stomac? Atunci banana este cel mai bun prieten al tău. Când este consumată la începutul unei arsuri la stomac, o banană calmează imediat neutralizând acizii din stomac.

Combate anemia

Aveți deficit de fier? Puteți remedia acest lucru consumând banane. Bananele sunt bogate în fier și ajută la creșterea globulelor roșii.

Mananca două banane pe zi. O mai bună funcționare a intestinelor

Ai probleme să mergi la baie? Deci, mănâncă o banană. Deoarece bananele sunt bogate în fibre, consumul în mod regulat poate ușura mișcările intestinale.

Rețetă

Înțelegi acum beneficiile consumului de banane, dar consumul singur nu este suficient de interesant pentru tine? Din fericire, există metode de încorporare a bananelor în dieta. Unele rețete sunt puțin mai complicate decât altele, desigur. Doriti să savurați un mic dejun bun? Încercați clătitele cu banane.

Ingrediente:

2 ouă
1 banană
1 linguriță de scorțișoară

Pasii de urmat:

Mai întâi striviți banana într-un bol. Apoi adăugați ouăle și amestecați cu un tel până când cele două ingrediente formează un preparat uniform.

Adăugați scorțișoara și amestecați din nou.

Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Apoi turnați jumătate din compozitie în tigaie și gătiți până când blatul este uscat. Întoarceți clătita și gătiți un minut. Apoi faceți același lucru cu restul preparatului. Pofta buna!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img