joi, 28 martie, 2024

Iata alimentele pe care le poti consuma chiar si dupa 100 de ani! Nu expira niciodata

Distribuie:

Publicat:

Exista mai multe alimente care isi pastreaza intacte proprietatile pe perioade mai mari de 100 de ani.

Otetul de mere – Cand este ferit de razele directe ale soarelui, otetul de mere isi pastreaza proprietaile si puteti fi siguri ca nu va expira niciodata.

Mierea – Isi poate schimba culoarea si se poate zaharisi, dar mierea este buna pentru consum chiar si dupa sute de ani, atunci cand este depozitata intr-un recipient inchis ermetic.

Orezul – Avand in vedere ca in catacombele egiptene s-au descoperit depozite de orez care inca erau bune pentru consumul uman, putem spune ca acesta nu are data de expirare. 

Sarea – Atunci cand este ferita de umiditate, sarea este "nemuritoare". Pana la urma, este vorba de o piatra sfaramata.

Zaharul – Intocmai ca mierea, atunci cand este depozitat intr-un recipient inchis ermetic, zaharul alb, brun si cel pudra nu se strica niciodata, potrivit reteteculinare.ro.

CITESTE SI: Acest amestec din doar 2 ingrediente vindeca 33 de boli – Este la indemana oricui

Toata lumea s-a obisnuit ca atunci cand sufera de ceva sa mearga la doctor sau sa ia medicamente, care de cele mai multe ori ne fac mai mult rau decat bine. Ceea ce nu stiu multi este faptul ca exista si remedii naturale pentru a comate anumite boli. Catina cu miere de albine este cel mai bun remediu natural care poate creste imunitatea. Catina cu miere de albine este un adevarat leac universal. Ea contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele si de 2 ori mai multa decat faimoasele macese.

De asemenea, catina contine si alte vitamine precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K , O, beta caroten, fosfor, celuloza, potasiu, calciu, fier si magneziu. Daca amesteci catina cu miere poti preveni 33 de boli care vor aparea in urma unui sistem imunitar deficitar. Catina cu miere are proprietati antioxidante si poate vindeca orice viroza respiratorie sau raceala. Totodata, catina este cunoscuta pentru beneficiile sanatatii ochilor. Asadar, catina este foarte buna in intarirea sistemului imunitar, al vederii, intarirea unghiilor si a firului de par, a sistemului osos si respirator. Este un leac universal bun la toate. Se recomanda catina, mai ales in cazul copiilor pentru ca este mai bine sa le administram alimente sanatoase. Ar fi pacat sa nu profitam de beneficiile catinei.

Iata reteta:

1 kilogram de fructe de catina

1 kilogram de miere de albine

Se amesteca catina cu mierea si se lasa la macerat 9 zile, vasul fiind acoperit ermetic. Se consuma 1 sau 2 lingurite pe zi, dimineata pe stomacul gol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img