vineri, 26 aprilie, 2024

Iata cine este omul pentru care Teo Trandafir si-ar da viata. A surprins-o cu un mesaj special de ziua ei

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 2 iunie, Teo Trandafir a implinit 50 de ani, motiv pentru care a fost sarbatorita cu fast o zi mai devreme, in timpul emisiunii sale de la Kanal D. Pe langa invitatii din lumea artistica, realizatoarea tv a avut parte de cateva surprize care au uimit-o si au uns-o pe suflet.

In afara de fiica sa, care a a luat-o pe nepregatite cand a aparut in platou, un clip a lasat-o pe Teo cu gura cascata. O surpriza la care nu s-ar fi gandit a fost un mesaj de la Adrian Sarbu, omul pentru care ea a spus ca si-ar da viata, cel alaturi de care a facut istorie la Pro Tv.

"Exista un vers celebru pe care ni-l amintim cu totii atunci cand nu ne e bine si cand suntem intr-o cumpana a vietii: «Let it be». Cel care povesteste se intoarce catre o persoana, Mother Mary, cu o intrebare si in cautarea unui sfat. Cand ma gandesc la Teo, ma gandesc la acest vers si astept ca la orice intrebare sa imi raspunda: «Let it be» (Lasa sa fie – n.r.). Teo, as vrea sa te intreb: la cine te gandesti in fiecare dimineata cand te trezesti?

Uneori acest sfat a fost un sfat pe care a trebuit sa i-l dau, poate era chiar o minciuna. Alteori era un adevar. Viata a impartit ca uneori acele vorbe sa fie adevar sau o minciuna care a sfarsit ca fiind un adevar: Ai incredere in tine! Teo este o experienta din viata mea, in care un om la care am tinut si tin foarte mult, uman si profesional, a parcurs o calatorie pe care mi-as fi dorit-o, dar pe care nu cred ca as fi avut puterea sa o traiesc sau sa o parcurg: calatoria dincolo de moarte si inapoi”, a spus cu sinceritate Adrian Sarbu, in interviul luat special pentru ziua lui Teo Trandafir.

„Stie la cine ma gandesc si stie ca fac asta de vreo 20 si ceva de ani. Ne-am cunoscut cand avea 38 de ani si am petrecut impreuna,apoi a venit o zi in care eu n-am mai petrecut, dar m-a petrecut cu gandul, cu vorba si cu mana inapoi, si mi-a spus: «Teo, nu mori tu ca spun astia!». Multumesc”, a completat Teo, dupa ce au fost difuzate imaginile cu Adrian Sarbu.

«Adrian Sarbu e mentorul meu, e omul care m-a ghidat in viata asta»
In 2015, cand Adrian Sarbu a fost retinut in dosarul Mediafax, Teo Trandafir a avut numai cuvinte de sutinere pentru cel pe care l-a numit mentorul ei si cel care a sustinut-o din toate punctele de vedere de-a lungul carierei si, mai ales, in momentele in care a fost la limita dintre viata si moarte.

"Da (mi-as da viata pentru Adrian Sarbu – n.r.). Adrian Sarbu nu este prietenul meu, e mentorul meu, e omul care m-a ghidat in viata asta, care m-a adus pana aici, care atunci cand m-am ratacit, m-a adus inapoi, care m-a dispretuit cand a trebuit. Mai mult decat atat, daca o intrebati pe mama cine e Adrian Sarbu, e mai important decat daca ma intrebati pe mine. Mama e un om discret, dar o sa va spun eu. Mama se uita la fotografiile cu mine si se intreba ce o sa se intample cu ea cand eu o sa mor, iar eu ma uitam si ma intrebam ce o sa se intample cu copilul meu atunci cand o sa mor. A bagat in mine toata increderea de care aveam nevoie, mi-a bagat in cap ca o sa traiesc, si acum copilul meu are mama", spunea Teo Trandafir la acea vreme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img