vineri, 19 aprilie, 2024

Iata cum au reactionat fanii, dupa ce Bianca Dragusanu a postat o poza cu fiica sa: ”Sper sa nu…”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu se mandreste in primul rand cu fiica ei, Sofia, pe care iubeste foarte tare si are grija ca ea sa creasca in armonie, desi nu mai formeaza un cuplu cu Victor Slav, tatal fetitei. Blondina face postari pe retelele de socializare cu Sofia, le arata fanilor fotografii si filmulete cu micuta in diferite ipostaze.

Recent, Bianca a postat o fotografie cu Sofia, dar si o declaratie de dragoste. „Cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata esti tu, ingerul meu •sofianataliaslav ❤? #blessed #sohappy #amazing #love #passion #supersmartbaby #mybabygirl #happy #amazing”.

Fanii nu s-au putut abtine si au reactionat acid la postarea  facuta de blondina, spunandu-i ca spera ca isi va pastra naturaletea fizica si ca nu va vorbi la fel de urat ca ea (n.r Bianca Dragusanu).

Iubita lui Tristan Tate, despre Bianca Dragusanu: ''N-am auzit de ea''

„Surioara sau fratiorul cand urmeaza? dar tot cu Slav, ca face copii frumosi/ Doamne, cat este de frumoasa! Mi-ar fi placut sa nu te desparti de Victor, erati o pereche frumoasa/ Frumoasa ca taticul ei/ Seamana cu Victor! Este frumoasa si sper sa-si pastreze naturaletea/ Este Victor intreaga/ Seamana cu Victor/ Sper sa nu vorbeasca la fel de urat ca tine”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de la prietenii virtuali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img