vineri, 26 aprilie, 2024

Iata cum fac liberalii campanie electorala!

Distribuie:

Publicat:

Liberalii joaca tare in aceasta campanie electorala si loviturile au inceput sa apara pe banda rulanta. Dupa ce Guvernul a anuntat ca va veni cu Legea salarizarii unitare, iar Dacian Ciolos a iesit cu un atac virulent la Liviu Dragnea, cei de la PSD au fost nevoiti sa reactioneze.

Surse din PNL ne-au precizat ca totul se desfasoara dupa un plan bine pus la punct, inca dinaintea campaniei electorale. In toate sondajele, PNL porneste cu un handicap major fata de PSD, iar strategia social-democratilor a fost una de conservare in aceasta campanie electorala.

In aceste conditii, strategii PNL au gandit o altfel de campanie, pentru a reusi sa porneasca valul impotriva celor de la PSD. Surse din PNL ne-au explicat ca exista o parte a electoratului, formata in general din nehotarati sau oameni scarbiti de politica, care reactioneaza doar la anumite evenimente politice.

”Noi avem un electorat reactiv, care in cazul unei campanii de tipul celei promovate de PSD nu va veni la vot. Trebuie sa gasim elemente prin care sa-i scoatem din zona lor de confort, pentru ca PSD stie foarte bine sa ridice acest val, care pana la urma ii matura, asa cum s-a intamplat in 2014”, ne-au precizat surse din conducerea PNL.

Sursele liberale sustin ca vom avea parte de mari surprize in aceasta campanie electorala, surprize la care PSD nu va avea de ales si va trebui sa reactioneze. Liberalii n-au vrut sa explice despre ce este vorba, dar ne-au confirmat ca totul se va face pe axa PNL-Iohannis-Ciolos, cei din urma fiind principalii pioni pe care mizeaza cei de la PNL.

P.S. De remarcat ca, in ciuda ultimelor evenimente (Legea salarizarii si atacul lui Dacian Ciolos), liderul Liviu Dragnea nu a avut iesiri contondente, ci mai degraba rezervate. De altfel, surse din conducerea PSD ne-au explicat inca din pre-campanie ca aceasta va fi strategia lui Dragnea, care nu va intra intr-un razboi politic cu Dacian Ciolos sau Klaus Iohannis, chiar daca a fost atacat direct (vezi declaratiile lui Iohannis conform carora nu va numi un premier cu probleme penale).

Sursa: stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img