marți, 23 aprilie, 2024

Iata cum va arata horoscopul zilei de 30 mai! Se anunta dispute aprinse pentru unele zodii

Distribuie:

Publicat:

HOROSCOP 30 mai 2018. Gemenii trec prin momente superge si simt nevoia sa impartaseasca acest lucru cu cei din jur. Capricornii primesc vesti bune si acest lucru le aduce o fericire imensa.

HOROSCOP BERBEC Este necesar a o confruntare forte pentru a avea dreptul tau la succes! Tine minte, tu detii toate resursele necesare pentru a invinge! Energia, ambitia, nu reprezinta o problema pentru tine, ba chiar mai mult ai si o dorinta fantastica de a fi impunator. Vrei sa fii deasupra tuturor, rivalitatea pe tine nu te sperie, te motiveaza! In acest sens tu gandesti ca, chiar daca al tau contracanditat este puternic, tu iti poti canaliza resursele spre a obtine victoria care te desparte de succesul visat. Ai sanse extrem de mari de a iesi incingator din aceasta lupta de orgolii, de idei, ambitii, de personalitati puternice. Ai un spirit intreprinzator, curaj, daresti lipsit de agresivitatea caracteristica celorlalti.

HOROSCOP TAUR Partenerul va vrea mai multe dovezi de fidelitate deoarece iubirea cere corectitudine, sinceritate. Nu ar trebui sa te mire acest lucru. Desi iti cere aceste dovezi, asta nu inseamna neaparat ca s-ar indoi de sentimentele tale, dar are unele temeri adanc in suflet intiparite, temeri care cer marturii incontestabile. Ai mare atentie, daca te simti cumva cu musca pe caciula, trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta sa scapi de acest sentiment care il va alarma pe cel de langa tine. Va recomandam sa aveti o discutie sincera, lucida si cu toate lucrurile pe masa. Chiar daca nu va fi  cea mai placuta discutie, va fi benefica pentru ambele parti. Trebuie sa mergeti pe premisa ca adevarul trebuie sa iasa la iveala si sa incepeti a repara situatia dificila in care va aflati. 

HOROSCOP GEMENI Un motiv de fericire va fi motivul pentru care dumneavoastra veti paricipa la o petrecere. Cineva apropriat de dumneavoastra are parte de momente superbe si datorita acestui lucru, el va simti nevoia sa le impartaseasca si cu dumneavoastra. Sarbatoarea aceasta va fi una a zambetului, a unui motiv de amuzament, deci nu pierdeti ocazia de a rade cu pofta. Nimeni nu o sa fie restrans in a-si manifesta sentimentele. In aer se simte o armonie, un sentiment copilaros, nastrusnic. Toti veti uita ce varsta aveti si o sa simtit nevoia de a va ''juca'' un pic. 

HOROSCOP RAC Mare atentie la diverse dispute! In mediul in care, de obicei, aveai relatii puternice, benefice, s-ar putea sa nu mai fie la fel. Unul dintre motivele pentru care s-ar putea intampla asta se datoreaza faptului ca dumneavoastra sunteti nervos si aveti impresia ca detineti cheia suprema pentru toate problemele. Ripostati agresit atunci cand ceilalti nu va dau dreptate, iar acest lucru va tensiona si mai mult atmosfera. Totusi, uneori, atitudinea asta ofensiva este relativ benefica deoarece ca in acele spatii unde treneaza rutina si plictiseala se poate dovedi a fi o doza de energie! 

HOROSCOP LEU Credeti ca e suficient sa faceti declaratii de dragoste si sa ''aplicati'' vorbe pompoase? Va spunem noi, nu este suficient! Acum este momentul ideal de a sta de vorba, ca doi oameni maturi ce sunteti. Trebuie sa va prezentati intentiile care le aveti pe termen lung. In aceste moemnte, superficialitatea va iesi la suprafata, daca ea exista! Fiti pregatiti sa va luati ramas bun de la cel de langa tine, daca totul a fost doar o joaca! Persoana pe care o aveti vrea ceva mai profund, serios, tocmai din aceasca cauza va spune sa alegeti: ori alba, ori neagra! 

HOROSCOP FECIOARA Banii reprezinta o problema pentru dumneavoastra! Aveti temerea ca nivelul financiar bun va disparea in curand. Sunteti prudenta pentru ca va e teama sa ii chetuiti acum. Pastrati banii si pentru ziua de maine, o zi care s-ar putea dovedi mai putin ''imbelsugata'' decat pana acum. Va sfatuim sa strangeti curea, dar nici sa exagerati! Va puteti stabili prioritati, care sunt urgentele iar mai apoi puteti estima ce veti face cu banii pe care ii acumulati. 

HOROSCOP BALANTA Va asiguram ca, desi aveti multe lucruri de facut, nimic nu va ramane nerezolvat! Sunt doar activitati de rutina, iar pentru ca sunt, in general usoare, le puteti sterge repede de pe lista de sarcini! Datorita acestui lucru, va puteti bucura de cateva ore de relaxare. Pe langa lucrurile banale care mai pot aparea, sunt si altele neprevazute care, desi par nesemnificative, sa stiti ca ele se pot dovedi a fi destul de dificile.

HOROSCOP SCORPION Iti place sa detii controlul absolut in situatia in care te afli, insa nu toate depind numai de tine. Esti implicat intr-o actiune la care participa si alte persoane, poate la fel de orgolioase ca tine, poate la fel de dornice sa fie ei sefii, deci de aici se pot naste conflicte aprinse. Fiecare are personalitatea sa puternica si de la o banala disputa la o lupta crancena nu mai e decat un pas. Nu ii poti domina pe ceilalti, asa cum ti-ar placea, dar nici sa fii tu condus de altii nu tolerezi, incat e normal sa te ridici pentru dreptul tau de a vorbi si actiona in voie. Incearca sa privesti lucrurile cu un dram de lejeritate, nu atat de incrancenat. Cu cat vrei sa le controlezi mai mult, cu atat te enervezi mai tare!

HOROSCOP SAGETATOR Nu asculta ce-ti transmite azi persoana care iti tine companie, pentru ca interesele sale se vor dovedi a fi egoiste si periculoase pentru tine. Are sigur ceva de ascuns, desi disimuleaza perfect ceea ce gandeste cu adevarat, dar flerul tau iti atrage atentia la timp ca nu e ceea ce pare. Simti de la o posta ipocrizia si falsitatea celor care ti se baga pe sub piele si reusesti sa iei masuri pentru a-i tine la distanta inainte de a interveni cu ceva in treburile tale. Minciuna lor poate strica totul.

HOROSCOP CAPRICORN Vestile care vin astazi de departe au o semnificatie cu totul speciala asupra ta, pentru ca te impresioneaza la maximum. Poate sunt vesti importante despre cei dragi de peste hotare care te misca atat de mult, incat esti in stare sa urci in primul avion si sa ajungi la ei, acolo! Pe de alta parte, si calatoriile pe care le faci acum sau eventualele deplasari pe care le programezi astazi pentru perioada urmatoare au o influenta majora asupra psihicului tau, pentru ca genereaza o stare de nerabdare fantastica, de parca nu mai poti astepta pana ce ajungi la destinatie. Daca ai putea, ai porni acum la drum!

HOROSCOP VARSATOR Ceva iti spune sa nu te implici deocamdata intr-o directie aflata inca la inceput. Nu ai toate informatiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea sa mai apara pe parcurs. Ar fi bine, asadar, sa mai astepti o vreme pana se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdata, de incertitudine Daca esti o fire indecisa, de felul tau, o astfel de situatie te incurca si mai tare, dar nu trebuie sa renunti, ci doar sa mai astepti o vreme pana se limpezesc orizonturile. Directia e buna, doar momentul nu e potrivit!

HOROSCOP PESTI Primesti o invitatie foarte placuta de a merge intr-o calatorie, de a iesi la o plimbare sau de a mai schimba un pic decorul si preocuparile. Nu refuza ocaziile excelente ce se pot ivi din toate partile, ba chiar exista sansa de a onora mai multe invitatii la fel de interesante care ti-ar putea transforma ziua intr-un motiv de bucurie. Ai sansa de a intalni oameni cu care te vei simti bine, cu care comunici extrem de usor, poate chiar de a-ti mari cercul de prieteni si cunostinte cu noi nume. Poate pleci cu inima indoita la drum, dar pe parcurs te vei relaxa de minune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img