sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Iata cum va fi vremea in weekend

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi in general frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, indeosebi in vestul, centrul si nordul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi slabe, izolate, dupa-amiaza in zonele montane, iar seara si noaptea cu precadere in regiunile vestice. Ploile vor avea caracter de aversa si trecator vor fi insotite de descarcari electrice.
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta, mai ales in masivele sudice, iar la cote mai reduse si in regiunile estice.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 30 de grade, mai scazute in Dobrogea, pana spre 14…17 grade in zona de litoral. Minimele termice vor fi cuprinse intre 6 si 17 grade, usor mai mici in depresiuni.

Prognoza meteo pentru sambata, 27 aprilie

Vremea va deveni instabila in regiunile din jumatatea vestica a teritoriului, unde si valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta; vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice. In restul zonelor, pe timpul zilei vremea va fi in general frumoasa si calda, cu cer variabil, dar incepand din orele serii, innorarile se vor accentua si local se vor semnala fenomene specifice instabilitatii atmosferice. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina.
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta, iar local si temporar in vestul, nord-vestul, centrul si estul tarii.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 28 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 7 si 14 grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img