vineri, 26 aprilie, 2024

Iata cum, Viorica Dancila, il ridica in slavi pe Dacian Julien Ciolos:

Distribuie:

Publicat:

PSD-ista pana in maduva oaselor, Viorica Dancila s-a dovedit o infocata sustinatoare a lui Dacian Ciolos in 2010, cand acesta a fost nominalizat la functia de Comisar European pentru Agricultura.

Viorica Dancila, viitorul premier al Romaniei din partea PSD-ALDE, a vorbit in termeni elogiosi despre calitatile lui Dacian Ciolos, in urma cu 8 ani, atunci cand acesta a fost nominalizat pentru functia de Comisar European pentru Agricultura.

„Cred ca accentul, in audieri, va fi pus pe experienta profesionala si raspunsul prompt pe care il va da intrebarilor adresate”, spunea la acea vreme Viorica Dancila. Ea mai spunea atunci ca principalele calitati ale lui Dacian Ciolos sunt „activitatea si pregatirea profesionala care i-au permis sa cunoasca realitatile din Romania si din celelalte state europene, precum si faptul ca a interactionat cu institutiile europene in perioada in care a fost ministru”. La acea vreme, Viorica Dancila spunea ca Ciolos va avea o singura problema la audierile din Parlamentul European: "ca e programat in ultima zi la audierile de saptamana aceasta, deci poate si intrebarile vor fi mai largite si se vor astepta raspunsuri foarte la obiect”.

Intre timp, lucrurile s-au schimbat fundamental, Viorica Dancila venind la Palatul Victoria la un an si o luna dupa plecarea lui Ciolos. Fostul comisar european a devenit o „persona non-grata” pentru noii guvernanti ai aliantei PSD-ALDE, acestia continuand si azi sa vorbeasca despre „greaua mostenire” lasata de el cu privire la tara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img