joi, 18 aprilie, 2024

Iata tabelul care iti indica cate kilograme trebuie sa ai in functie de varsta si inaltime – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Daca nu stii cate kilograme trebuie sa ai in functie de varsta si inaltime, atunci este cazul sa consulti tabelul de mai jos. Trebuie, insa, sa stii ca greutatea ideala depinde de la o persoana la alta si difera in functie de masa musculara si de sistemul osos.

Pentru a avea un regim de viata sanatos, atunci este obligatoriu sa ai o dieta echilibrata si sa faci miscare. Totusi, tine sa precizam ca greutatea ideala este cea care te face sa te simti bine, nu trebuie sa tii cont, obligatoriu, de datele din tabel.

Greutatea sanatoasa este un punct la care organismul se simte foarte bine. Daca veti trece de acest punct, atunci apar probleme de sanatate: dureri de inima, articulatii, dezechilibru hormonal, aparitia diabetului de tip II.

Este important sa stii ca daca urmezi un regim alimentar sanatos nu trebuie sa te gandesti ca iti refuzi si interzici constant anumite alimente – pur si simplu ai grija de tine in fiecare zi, oferindu-i organismului si creierului tau darul sanatatii de care te vei bucura pe termen lung

Apa este foarte importanta. Tine departe senzatia de foame si iti curata intreg organismul. Obisnuieste-te sa ai apa cu tine tot timpul. Ceaiurile de plante sunt de asemenea de ajutor. Sucurile de fructe sunt un alt mod minunat de a-i conferi organismului nutrientii necesari fara a lua kilograme in plus.

O cercetare recenta a demonstrat ca femeile cantaresc cu aproximativ 6 kg mai mult decat cu 22 de ani in urma. Indicii greutatii ideale, de asemenea, s-au schimbat.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img