vineri, 26 aprilie, 2024

Idei inedite de cadouri, la targul handmade din Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

Iulius Mall vine in intampinarea iesenilor care cauta, zilele acestea, cadouri cat mai originale si simpatice pentru a umple tolba Mosului.

Cei mai talentati creatori de produse handmade din Iasi si-au dat intalnire la parterul Iulius Mall, zona Starnet, in perioada 14 – 23 decembrie 2018. Acestia ii asteapta pe clienti cu cele mai frumoase articole, pe care le-au lucrat manual, cu multa migala si drag, pentru a fi daruite de Craciun. Jucarii, bijuterii si accesorii pentru doamne si domnisoare, cadouri unicat, decoratiuni pentru casa si alte produse cu dichis ii vor incanta pe cei care vor vizita targul. De aici nu lipesc ornamentele care vor infrumuseta bradul de Craciun sau impletiturile calduroase numai bune pentru zilele de iarna. 

Cumparaturile de sarbatori sunt mai placute atunci cand esti premiat. Campania „Freestyle Holidays” de la Iulius Mall continua sa imparta cadouri celor mai impatimiti clienti ai sai. La tombola iernii se pot inscrie cei care fac shopping in valoare de minimum 100 de lei si merg cu bonurile la Centrul Info. Zilnic, primii 150 de participanti vor fi recompensanti cu vouchere de cumparaturi, paturici calduroase, cozonaci, ciocolata calda, sucuri delicioase, sticle de vin sau cosmetice. In plus, in Ajunul Craciunului, Iulius Mall ii va indeplini unui client dorinta de merge intr-o vacanta si va desemna, prin tragere la sorti, castigatorul unui sejur pentru patru persoane, in valoare de 3.000 de euro, intr-o statiune de ski la alegere. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img