News Flash:

Identitate europeană obţinută pentru un loc de muncă

14 August 2022
382 Vizualizari | 0 Comentarii
4bfd78ab 75a5 4ef8 9c8c a413241cb4a1

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova asupra căruia a fost descoperită o carte de identitate ungurească falsă.

În data de 07 august a.c., în jurul orei 11.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 46 de ani.
În baza analizei de risc pe linia documentelor de călătorie false sau falsificate, s-a efectuat un control amănunţit, colegii noștri descoperind o carte de identitate cu însemnele autorităţilor din Ungaria care avea imprimate fotografia şi datele de identificare ale bărbatului.
Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. 
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate descoperită la controlul de frontieră prin intermediul unui conaţional, în timp ce se afla la muncă în Germania cu scopul de a putea rămâne mai mult timp la muncă pe teritoriul statului european.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046910 (s)